Review & Winactie AfterShokz Trekz Air

Hardlopen doe ik graag met een muziekje aan. Ik ga goed op lekkere deuntjes en betrap mezelf onderweg vaak genoeg op meezingen of rare, dansachtige bewegingen… Normaal gebruik ik hiervoor gewoon simpele oordopjes, vaak degene die bij mijn telefoon geleverd werden, want die blijven het beste zitten. Enige tijd geleden werd ik door Aftershokz benaderd of ik hun draadloze koptelefoon wilde testen. Hey, daar zeg ik geen nee tegen! En het wordt nog leuker, want ik mag namelijk een paar Aftershokz Trekz Air t.w.v. €149,95 weggeven! Nicee! Hoe de koptelefoon mij beviel en hoe je kan meedoen aan de winactie? Lees dan nog even mee in dit artikel 🙂

Het fijne van de Trekz Air is dat je de muziek niet via je oren hoort. Dit klinkt wat vreemd, maar de transducers zitten op je kaakbeen, waar het geluid via trillingen naar de gehoorgang wordt verplaatst. Een winst, want doordat je oren niet afgesloten zijn, kan je dus het omgevingsgeluid goed meekrijgen. En dit maakt hardlopen een heel stuk veiliger. Toen ik dit testte, merkte ik inderdaad dat je de omgeving gewoon meekrijgt. Wil je echt een gesprek kunnen voeren, dan kan ik je aanraden om je muziek niet al te hard te zetten, maar over het algemeen hoor je prima wat er om je heen gebeurd! Echt een fijn idee!

De koptelefoon werkt via bluetooth, en kan je op die manier verbinden met je telefoon of (bijvoorbeeld) je hardloophorloge. De koptelefoon maakt makkelijk en snel verbinding en is op die manier erg gebruiksvriendelijk. De koptelefoon heeft een nekband, die fijn in je nek valt. De transducers zitten op je kaakbeen en op die manier blijft de koptelefoon goed op zijn plek. Het enige nadeel wat ik ervaarde was dat een zwiepende paardenstaart langs de nekband zorgde voor schuivingen van de koptelefoon, waardoor ik telkens de muziek op een andere manier hoorde. Dit is simpel op te lossen door je haar even in een snelle knot te doen. De kwaliteit van de muziek is goed. Je mist in sommige nummers hooguit wat bas, maar zelf vind ik dat niet zo’n probleem.

Ik heb het nog niet getest, maar met de Trekz hoef je niet extreem voorzichtig te zijn. Liever probeer ik dit ook niet uit trouwens, vaak ben ik onhandig genoeg en gebeuren dit soort ‘testen’ vanzelf wel een keer. De Trekz is ontworpen voor intensief gebruik. Daarnaast bevat de Trekz bescherming tegen vocht, dus je kan prima in de regen gaan hardlopen! Tot nu toe heb ik ze zelf alleen in heerlijk lenteweer getest, maar het is fijn om te weten dat deze koptelefoon met ieder weertype gewoon mee naar buiten kan!

De Trekz wordt geleverd in een mooie doos, waarin alle benodigdheden zitten. De Trekz komen met een stevig bewaartasje en een oplaadkabel. Binnen 2 uur is de Trekz helemaal opgeladen en dan kan je er normaal gesproken weer minimaal 6 uur mee vooruit. Fijn om te weten dat ik straks, als in in Berlijn de marathon loop, onderweg de hele weg over muziek beschik, want langer dan 6 uur hoop ik er niet over te gaan doen 😉

Meer weten over Aftershokz? Check dan even hun hun site!

Hoe maak je kans op de Aftershokz Trekz Air?
Je kan op 3 manieren meedoen aan deze winactie! En door op alle 3 de manieren mee te doen, maak je ook 3 keer kans 😉 Dus als je lekker veel kans wilt maken, dan weet je wat je te doen staat!

  1. Laat onder deze blogpost een reactie achter!
  2. Ga naar mijn instagrampagina, volg mij (als je dat niet al doet) en laat een reactie achter onder de winactiepost!
  3. Ga naar mijn facebookpagina, like mijn pagina (als je dat niet al doet) en laat een reactie achter onder de winactiepost!

Meedoen kan tot maandag 30 april 12.00u. De winnaar zal dan in de loop van de dag bekend gemaakt worden! 

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord. Dit houdt in dat ik de artikelen van Aftershokz heb gekregen. Ik word niet betaald om dit artikel te schrijven. De inhoud van dit artikel is 100% mijn mening. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *