Review: Ridiculously Good

Vrouwen en chocolade. Een betere combi bestaat er eigenlijk niet. Uren kunnen we doorbrengen voor dat ene vak in de supermarkt. Wordt het Milka, Tony’s of toch Johnny Doodle? De keuze is reuze momenteel. Sinds ik meer op mijn voeding ben gaan letten, gaan deze repen helaas aan mij voorbij. Nou ja, als er nieuwe smaken uit zijn, weet ik heus hier of daar wel een klein stukje te krijgen, want: ik moet even proeven. Maar ik laat de repen verder liggen. Toen ik gezonder ging eten, ben ik op zoek gegaan naar chocolade die, naar mijn mening, uit meer voedingsstoffen bestaat en beter in mijn gezonde levensstijl past. Een van de soorten chocolade die ik gevonden heb, en waar ik jullie graag wat meer over vertellen wil, is de chocolade van Ridiculously Good!

Dé gezichten achter Ridiculously Good zijn Teun en Shemara. Hun missie is om iedereen te laten genieten van een lekkere chocoladesnack, zonder dat je hier een schuldgevoel aan over hoeft te houden. Ridiculously good is een combinatie van een bonbon en een candybar; gemaakt van de beste rauwe cacao uit Zuid-Amerika, in combinatie met heerlijke vullingen die komen van pure ingrediënten. Alle ingrediënten zijn biologisch en eerlijk verkregen. Daarnaast zijn alle smaken vrij van geraffineerde suikers, gluten, lactose en soja. Zoals ik eerder al benoemde: voedzame chocolade, maar dus ook toegankelijk voor mensen met intoleranties. Wat wil de mens nog meer!

Er zijn inmiddels zes smaken Ridiculously Good verkrijgbaar, namelijk Creamy Coconut, Rich Almond & Date, Jolly Ginger & Apricot, Pretty Orange & Pecan, Classy Cookiedough en Brilliant Brownie. Alleen van de namen krijg je al trek toch? Je koopt een schattige verpakking, waar 2 los verpakte chocolaatjes (het lijken wel bonbons!) in zitten. Leuk om mee te nemen, iemand als cadeautje te geven of om lekker op te eten bij een heerlijke kop thee!

Ik ontving alle zes de smaken van Ridiculously Good en ben ze eens uitgebreid gaan testen. Enkele smaken kende ik al, daar Ridiculously Good al een poosje 3 smaken op de markt had. De andere 3 smaken zijn pas enkele weken in de winkels verkrijgbaar, en had ik nog niet getest. Leuk dus om ze nu allemaal te mogen testen!

Mijn indruk: zoals ik al benoemde: leuke verpakking. Ziet er leuk uit en ik krijg er een blij gevoel van. De chocolaatjes zitten los verpakt in de verpakking, waardoor je ze niet verplicht allebei tegelijk hoeft op te eten. Maar ik vind jou knap als het je lukt om er maar ééntje te pakken ;). De verschillende smaken komen ook duidelijk naar voren, het is niet zo dat het chocola is en je moet zoeken naar een smaakje. Nee: waar Creamy Coconut staat, proef en zie ik ook duidelijk de Creamy Coconut. Over de Creamy Coconut trouwens: het is net een bounty. Ik waande me even terug op Curacao onder een palmboom!

Ik wilde nu eigenlijk gaan typen over de smaken waar ik het meeste naar uit keek, maar ik keek eigenlijk naar alle smaken uit, omdat ik de combinaties erg interessant vond. Wel ben ik erg dol op pecannoten en op gember, dus wellicht dat die smaken er voor mij toch net ietsje bovenuit sprongen. En ze stelden me niet teleur. Zeker de gember niet: je proeft de gember erg goed, maar hij is niet te scherp of te overheersend, al zal je hier anders over denken als je niet van gember houdt… ?

Mijn favoriet? Toch echt de Jolly Ginger & Apricot! Al moet ik zeggen dat ik alle chocolaatjes zo nog eens zou eten ?

Meer weten over Ridiculously Good? Check dan hun website: http://ridiculously-good.com/. De chocolaatjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza, Marqt, natuurwinkels, de Bijenkorf en via hun eigen site.

Disclaimer: dit bericht is gesponsord. Dit houdt in dat ik de artikelen van Ridiculously Good heb ontvangen. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven. Dit artikel blijft 100% mijn eigen mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.