Review: Mr Bazqet

Een tijdje geleden had ik contact met ‘Mr. B’, van Bazqet. Ik kreeg een proefpakketje thuisgestuurd, zodat ik iets van zijn nieuwe tussendoortjes kon proberen! Mr. B. heeft een assortiment met lekkere tussendoortjes, omdat snacken vooral lekker mag zijn. Mr B. heeft producten gemaakt, die verstandiger zijn dan veel reguliere snacks. Leuk om die eens te testen en onder de loep te nemen!

Ik kreeg een pakketje thuis met 3 Rocky Rice repen en 2 Duo Cereal Bars. De Rocky Rice repen zijn glutenvrij en hebben per stuk maar 93 kcal. Deze repen zijn verkrijgbaar in de smaken ‘choco milk’, ‘choco orange’ en ‘choco strawberry’. Ik vond de smaken subtiel aanwezig, je krijgt geen overdosis orange of strawberry binnen qua smaak, maar je kan ze prima van elkaar onderscheiden. Het zijn knapperige en lichte repen, fijn van smaak en erg prettig om mee te nemen als tussendoortje. Het enige jammere vind ik dat de repen wel zijn gezoet met geraffineerde suikers. Zelf heb ik liever tussendoortjes die voor een iets mindere suikerpiek zorgen.

De Cereal Bars zijn 2 mini mueslireepjes in 1 wikkel. Ze zijn te verkrijgen in 2 smaken, namelijk ‘Coconut & Chocolate’ en ‘Vanilla & Dark Chocolate’. De bars zijn crunchy, en fijn om als tussendoortje te nemen. Je kan er door de dosis muesli echt weer even tegenaan! Ook bij deze repen vind ik het jammer dat ze zijn gezoet met geraffineerde suikers, maar dit is een kanttekening. Je kiest uiteindelijk zelf of je iets eet of niet, en deze repen zijn zeker een vooruitgang, als je het vergelijkt met andere candy bars die anders als tussendoortje genuttigd kunnen worden.

Nieuwsgierig geworden naar deze artikelen en de andere voedingsmiddelen van Mr. B? Check dan even zijn site: www.bazqet.nl

Disclaimer: dit bericht is gesponsord. Dit houdt in dat ik de artikelen van Mr. Bazqet heb ontvangen. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven. Dit artikel blijft 100% mijn eigen mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *