Mijn favoriete misschien-iets-minder-bekende Runfluencers

Zoals bekend zit ik graag op Instagram. Ik vind Instagram een heel fijne manier om mensen te inspireren, maar ook om inspiratie vandaan te halen. Bij deze een overzichtje van mijn favoriete Runfluencers. Wie weet vind jij ook wat inspiratie bij hen! Ik heb bewust meiden als Annemerel en Fitwithmarit er niet tussen gezet. Ja, ik volg hen. Ja, zij inspireren mij. Maar er zijn voor mij meer Runfluencers. De een misschien ietsje bekender dan de ander, maar mij geven ze allemaal op hun eigen manier inspiratie! Ze staan op alfabetische volgorde, zodat er niet geruzied kan worden wie nu echt de leukste is haha ?

Debbie – Ook wel bekend als ‘FitFunRun’, en de fun straalt ook van haar hardloopfoto’s af. Ze draagt haar enthousiasme over op andere hardlopers door middel van haar eigen trainingen én is AsicsFrontrunner. Stoere chick die gewoon haar eigen hardloopwedstrijd organiseert. Dit jaar alweer voor de 2e keer: de FitFunRun in Harmelen! En daarnaast is ze regelmatig op dezelfde wegen als ik te vinden om haar kilometers te maken. One day we’ll meet somewhere in Woerden ?

Esther – Enthousiaste hardloopster, die zichzelf telkens weer nieuwe doelen stelt. Combineert mama zijn met het maken van veel kilometers. Maakt mooie foto’s en ze liep, net als ik, de marathon van Rotterdam. Daarnaast rent ze om dezelfde plas als ik regelmatig haar rondjes. Leuk om op foto’s bekende stukjes tegen te komen!

Japke – Overwon haar eetstoornis en vond haar uitlaatklep in hardlopen en wielrennen. Heeft al meerdere marathons gelopen, en gaat dit jaar nog 2 majors doen! Daarnaast ziet ze er altijd stralend uit op haar afterrunning selfies. Daar ben ik stiekem altijd wat jaloers op, ik zie er na het hardlopen uit als een combinatie tussen een tomaat en aardbei mét een soort van ananasknot op mijn hoofd ?

Kelly – Geeft hardlooptraining bij ‘Running Girls Groningen’, roept iedere week iemand anders tot ‘runninggirl van de week’ uit (hallo motivatie!) en weet tussen het lopen door ook nog leuke foto’s te schieten!

Maartje – Maakt maffe selfies, heeft inmiddels 2 halve marathons gelopen en wilde graag die hele in NY gaan doen, maar deze ging net aan haar neus voorbij. Helaas. En had ik al gezegd dat Maartje maffe selfies maakt? Ze maken me altijd aan het lachen ?

Marjolein – Marjolein had laatst een onwijs mooie shoot voor de Runnersworld; ze prijkte zelfs op de cover (en hoeveel van ons kunnen dit nu zeggen?). Marjolein heeft al meerdere marathons op haar naam staan en weet al haar mooie hardloopmomenten vast te leggen op haar Instagrampagina!

Michel – Ik volg Michel al een tijdje en Michel motiveert mij enorm! Heeft al veel gewicht verloren door het maken van vele kilometers; imponeert met zijn baard én vriendelijke lach. Is druk bezig met zijn #instarunfamilie, schrijft eerlijke posts én hij maakt heerlijk voedsel op zijn barbecue!

Tim – Tim liep op 2 april zijn eerste wedstrijd ter ere van zijn overleden dochter Julie. Tim wil met zijn kilometers meer bekendheid creëren voor de aangeboren aandoening waar zijn dochter aan overleed; namelijk trisomie-18. Ik vind het verhaal van Tim mooi en aangrijpend; en daarin is hij een motivatie voor mij! Wij kunnen namelijk lopen omdat wij gezond zijn en dat geldt lang niet voor iedereen. Verhalen als die van Tim en zijn dochter Julie zetten mij hier altijd weer even bij stil en zorgen ervoor dat ik nog dankbaarder ben dat ik gezond ben en kán hardlopen. 

Violet – Maakt kleurrijke hardloopfoto’s, straalt op iedere foto én maakt die foto’s ook op iedere hoek van de wereld: verhard, gras, strand, bos: it doesn’t matter. En niet onbelangrijk: ze traint voor de marathon van New York. Voor vele een droom: Violet gaat hem waarmaken. Als ik je zie ga ik voor je cheeren in NY, want ik sta langs de route ergens ?

Wilja – Schrijft leuke hardloopverslagen, maakt heerlijke ontbijtjes én ook haar andere foodpics zijn om bij te watertanden! De ideale combi: food en hardlopen! ? Want after we run, we eat. Or do we run, so we can have more food???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.