Making memories

Mensen die mij goed kennen, weten dat ik het altijd al leuk vond om foto’s te maken. Niet als professional, maar gewoon als enthousiaste hobbyist. Zo probeer ik voor mijn blog telkens mooie foodfoto’s te maken en post ik op mijn Instagram vaak hardloopfoto’s. Met een van mijn hardloopfoto’s werd ik zelfs 2e in de plaatselijke fotowedstrijd – maar dat even terzijde ? Zeker het afgelopen jaar, heb ik veel foto’s gemaakt, of laten maken… Making memories!

Al vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was; heeft mijn vriend iedere week een foto van mijn groeiende buik gemaakt. Ik wilde iedere stap en ontwikkeling in mijn zwangerschap vastleggen; het leek me zo tof om deze momenten echt te kunnen bewaren als herinnering! Als kers op de taart kreeg ik van mijn hardloopvriendinnen een zwangerschapsfotoshoot cadeau en gaf mijn vriend me een waardebon voor een newbornshoot!

Mooie momenten, waar ik erg mooie foto’s aan over gehouden heb. Ze zijn voorbij gekomen op Social Media, ik heb er enkele in huis staan en ze staan op mijn telefoon… En ik denk dat veel mensen zich daarin herkennen; dat we al die mooie foto’s te vaak op onze telefoon of op onze laptop laten staan en er te weinig mee doen. Zonde, want je wilt herinneringen ook in leven houden!

Nu ben ik daar voor mezelf ook niet heel erg mee bezig; maar voor Bodi was mijn goede voornemen om niet achter te gaan lopen met zijn fotoalbum. Ik ging op zoek naar online software, waar de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn zin was ? Ik wil graag mooie herinneringen voor Bodi vastleggen, maar er ook niet de hoofdprijs voor betalen (hallo kaaskop!)… Ik kwam toen uit op de software van hetfotoalbum.nl en tot op de dag van vandaag ben ik daar erg tevreden mee. En het lukt me zelfs om Bodi’s fotoalbum iedere maand netjes bij te werken!

Omdat ik zo enthousiast werd over het maken van het leuke album van Bodi, besloot ik ook twee albums te maken van de mooie foto’s van mijn zwangerschapsshoot en van de newbornshoot. Het is toch zonde om wel herinneringen te maken, maar ze op je telefoon te laten? Ik heb nu 2 mooie albums met daarin alle foto’s, zodat ik die er af en toe weer even bij kan pakken. De kwaliteit van de albums is echt mooi! Ik kan enorm genieten van het doorbladeren en genieten van een foto op a4 formaat, die er gewoon scherp uitziet. Dat is pas een mooie manier van making memories! Natuurlijk zijn niet alle foto’s op a4 formaat; in de software zitten ook veel mooie templates, waarmee je leuke collagevormen kan maken. Het werkt erg snel en makkelijk; een albumpje is in no time gemaakt. Hoe leuk om dan zo je herinneringen in de buurt te hebben en ze daadwerkelijk nog eens te bekijken ?

Disclaimer: Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking met hetfotoalbum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.