Let’s talk about my Maplegging!

ls fanatiek hardloper ligt mijn hele kast uiteraard vol met hardloopkleding. In alle soorten en uitvoeringen, kleuren en opdrukjes. Sinds enkele weken ligt hier een nieuwe beauty bij! Alle meiden van mijn Elfstedenteam hebben namelijk van mapleggings een tight gekregen! Deze tights zijn speciaal voor ons ontworpen, en mochten wij zelf nog eens personaliseren ook! Kijk, dat zijn de leukere cadeautjes!

Zoals het woord al zegt: op https://mapleggings.com/ kan je je eigen tight met plattegrond bestellen. Alle meiden van mijn Elfstedenteam hebben een tight mogen uitkiezen in dezelfde kleurstelling, maar gepersonaliseerd met een plaats naar keuze. Op mijn tight staat Woerden, de plaats waar ik graag rondjes rond de plas loopt (en waar deze leuke foto’s ook gemaakt zijn!)

Op de site vind je verschillende kant en klare tights, die zo te bestellen zijn. Ze hebben ze in verschillende uitvoeringen; shorts, 3/4 tights en lange tights. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit ‘normaal’ of ‘high waist’. Zelf heb ik een 3/4 tight high waist. Ik word altijd gelukkig van tights met hoge taille, omdat ik hier mijn buik een beetje in verstoppen kan, en dan geen last heb van mijn restantje huid 😉 Bijkomend voordeel bij deze tight dus. Normaal koop ik tights waar touwtjes in zitten. De tights van Mapleggings zijn zonder touwtje, maar ik heb tijdens het lopen niet gemerkt dat ze afzakten of niet bleven zitten!

Al met al zijn wij als team superblij met deze tights en zullen we extra gaan shinen in het Hoge Noorden op 9 en 10 juni! En check het label van onze tights: als de details op deze manier kloppend worden gemaakt, dan weet je dat er een team werkt wat echt achter hun product staat. Dus wil je MaastrichtBarcelona of liever zelf je stad uitkiezen, neem dan vooral even een kijkje op de site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *