Wrap met honing-sinaasappelkip

Ik vind het fijn om lekker te varieren met mijn lunch. Zeker in de koudere maanden vind ik het fijn als ik iets warms eten kan; restjes avondeten, soepjes, tosti’s, wraps… Love it! Deze heerlijk belegde wraps ontstonden dan ook op een koudere woensdag in deze maand. Ik zocht een lekkere en simpele lunch en kwam uit op wraps met honing-sinaasappelkip! En ja, je kan ze ook prima als avondeten eten!

Wat heb je nodig? (voor 1 portie)

  • 100 gram kipfilet
  • 2 el honing
  • 2 el sinaasappelsap
  • 1 el sojasaus
  • 2 wraps
  • ijsbergsla
  • komkommer

Hoe maak je deze wraps?

  1. Snij de kipfilet en de komkommer in blokjes.
  2. Verhit wat olie in een wokpan en voeg de kipfilet toe. Bak deze rondom bruin. Voeg dan de honing, sinaasappelsap en sojasaus toe. Laat dit al roerend tot een saus worden en laat deze in de kipfilet trekken. Het kan even duren voordat de kipfilet lekker sticky is, maar je geduld zal zeker beloond worden!
  3. Serveer de wraps met de ijsbergsla, komkommer en de sticky kip!
  4. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.