Winactie Brooks Best Fest!

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, zit ik in de Benelux delegatie van het Brooks Run Happy Team! Een team met enthousiaste lopers, die allemaal op hun persoonlijke manier hun liefde voor hardlopen delen. Met als grote teamspirit: RUN HAPPY! Want een goede run, daar moet je happy van worden!

September is voor Brooks de maand waarin het derde ‘Brooks Best Fest’ van start gaat! 6 weken vol met challenges, PR’s en dingen die we kunnen vieren met elkaar! Bij Brooks draait het vooral om het plezier in hardlopen; PR’s zijn leuk, maar die hoeven niet altijd om een snellere tijd te draaien! Zo is ‘de meeste hoogtemeters gemaakt’ ook een PR waar je trots op mag zijn!

De challenge van aankomende week (deze start morgen!) is ‘Run one song further!’. Waarom? Omdat het heerlijk is om met een goede playlist te lopen en muziek erg motiverend is. Inspiratie nodig? Check dan even op Spotify de ‘Brooks Run Happy Team’ playlist. Wie weet inspireren de nummers jou om net die ene song verder te lopen!

Om deze leuke weken nog wat extra boost te geven; mag ik namens Brooks een paar van de limited edition van de Ghost 12 aan een van mijn volgers weggeven! Wat moet je doen om kans te maken?

  • Doe mee aan het Brooks Best Fest!
  • Deel jouw ‘running celebrating picture’ met de challenge van die week op Instagram. Tag @brooksrunningblx en @petraruns.nl en gebruik hierbij de hashtags #BrooksBestFest en #BrooksXPetraruns – zodat ik jullie foto’s ook terug kan vinden! Het is belangrijk dat je social media kanaal op openbaar staat, anders kan ik de post helaas niet terugbvinden!
  • Aan het eind van de maand maak ik via Instagram de winnaar bekend!

Go for it… en RUN HAPPY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.