Wat is jouw Running Story #2! ❤

Brooks heeft net een nieuwe editie uit van mijn favoriete schoen, namelijk Adrenaline GTS 20. Als lid van het Brooks Run Happy Team ontving ik deze schoenen en daar was ik maar wat blij mee! Sinds 2 jaar is dit echt mijn schoen, dus ik wilde de nieuwe editie maar wat graag testen! Om de lancering van deze schoen extra kleur te geven; heeft Brooks een leuke actie, met als thema: ‘Wat is jouw running story?’ Onder aan deze blog vertel ik hier meer over 🙂 Ieders running story heeft natuurlijk een begin! Ik vroeg hier naar op mijn Instagram en dit is waarom jullie zijn gaan lopen!

Ik begon met lopen om af te vallen. Ik ben alleen nooit meer gestopt. En ik ben nog steeds aan het afvallen 😉 ❤ Om mezelf uit een burn out te trekken! Nog altijd blij mee dat ik ben gaan lopen en echt doorgezet heb! 😊 gisteren mijn eerste halve marathon gelopen #turtlemom🐢 ❤ Ik wou eigenlijk gewoon een paar kilometer kunnen lopen voor de gezondheid en om wat af te vallen… ❤ Eigenlijk omdat ik er altijd een hekel aan had. Ik wilde geld ophalen voor het goede doel, voor de Nierstichting. Dat doel omdat ik er zoveel mee te maken heb door mijn partner. Nu moest ik de loop wel uitlopen. Hierna ben ik verliefd geworden op de sport en nooit meer gestopt. ❤ In eerste instantie om mijn zwangerschap kilo’s eraf te krijgen. Nu inmiddels 3 jaar verder en loop ik omdat het mijn happy place is. Even m’n gedachten op 0 en gaan! ❤ Om gewoon lekker te kunnen blijven eten zonder zwaarder te worden ❤ Ik was gek op aerobics maar ik had een zieke baby thuis. Telkens kwam ik te laat of was de les al vol. Toen moest ik iets doen wat niets met de klok/agenda te maken had! ❤ Omdat ik het na mijn herseninfarct niet meer kon en dat erg graag weer kon. Als ik maar een klein stukje kon rennen was ik al blij maar de afstanden werden steeds groter en ik begon er steeds meer plezier in te krijgen, nu is het bijna een verslaving te noemen ❤ Om mezelf uit te dagen dat het goed met mij gaat en omdat het nog kan! En om me fit te houden. (ms patiënt) eerste ding na diagnose is training voor dam tot Damloop geweest, en afgevinkt! ❤ Om weer blij en energiek te voelen vooral in de herfst en winter! Nu zijn de depressieve gevoelens weg en ben fitter dan ooit en dat wanneer het mij uitkomt! Kan niet meer zonder! ❤ Voor mijn gezondheid omdat dat voor mijn echtgenoot niet vanzelfsprekend is. Ik vond dat ik dat verplicht was naar mijn kinderen. Kan ook zo heerlijk mn hoofd leeg lopen! Klinkt allemaal zwaar maar zo voel ik het niet hoor. Tis het beste wat ik gedaan heb, starten met hardlopen 7 jaar geleden! ❤ Het leek mij altijd al leuk om te gaan hardlopen, zodat ik die hobby met mijn vader kon delen. Maar ik begon pas écht met hardlopen toen mijn moeder ziek werd (borstkanker). Ik dacht, als zij operaties kan ondergaan, chemotherapie kan ondergaan, en gedurende dit alles zo positief, blij en actief blijven, dan kan ik toch MINSTENS 5 km hardlopen. En voila. inmiddels 5 jaar later heb ik al 3 halve marathons en een keer 26km trail op mijn naam staan! ❤ Om een gemeenschappelijke interesse te hebben met mn paps ❤ Gestopt met roken, gaan wandelen en toen wandelen bijna joggen werd de hardloopschoenen aangetrokken…..heerlijk in de buitenlucht! ❤ Om na mijn ziekteperiode met de K, weer buiten bezig te zijn. Sociale contacten, buitenlucht, beweging… goed recept. ❤ Ontspanning ❤ Na 4 zwangerschappen uiteindelijk veel te zwaar en totaal geen conditie meer. Begonnen met start to run op ons dorp ❤ Nou…. omdat ik een vrouw ‘in de herhaling’ werd…. En ik bedacht me toen dat ik als ik ooit weer eens de ‘datingmarkt’ op wilde, ik wat moest afvallen en aan sport moest gaan doen…. Dus stap 1 was vrienden worden met dé Evy en toen ik 5 km kon hardlopen, wilde ik 10 km kunnen. Toen werd ik verliefd en hij op mij (gelukkig maar)  en was zijn grote hobby: hardlopen. Dus daar kom ik ook nooit meer vanaf… Uitdaging werd toen een halve marathon te kunnen rennen. En nu zelfs in training voor de hele marathon Rotterdam 5-4-2020. Dus alles is goed gekomen: geweldige partner; blijvend 25 kg lichter in gewicht en dat sport (hardlopen ) gewoon leuk is ❤ Door het team ‘kilometervreters’ na m’n maagverkleining ❤ Om af te vallen en fit te worden. Dat is allebei erg goed gelukt. Ik kon nog geen 500m lopen en loop over 2 weken mijn 2e halve marathon. Ook ben ik 23 kilo afgevallen (niet alleen met lopen hoor ;)) ❤ Ik had een doel. Met mijn 60ste de Singelloop in Utrecht lopen…. helaas door depressie ging het wat moeizamer. Het werd met 61 😀 en daarna de smaak te pakken gekregen! ❤ Net als veel mensen hier dacht ik al heel lang dat het leuk zou zijn om te gaan hardlopen. Lekker buiten, het kan altijd en overal. Maar ik ging pas echt toen we tijdelijk in het buitenland gingen wonen. Ik kwam te weinig buiten en hardlopen was een goede reden om drie keer per week naar buiten te gaan. En naarmate ik verder kon rennen, was het ook een geweldige manier om mijn nieuwe omgeving te leren kennen. ❤ Om mijn paniekaanvallen de baas te worden! Dat is gelukt!!💪💪 ❤ Ik ben begonnen met lopen op advies van de longarts, nadat ik sarcodoise had om mijn longinhoud zo groot mogenlijk te houden en toen ik na 1 jaar al mocht halveren met de medicijnen gaf dat wel moed om door te gaan. 

Nog even over die actie…

Oh ja, daar zou ik nog wat over vertellen! Brooks vindt dat iedere hardloper recht heeft op zijn of haar eigen ‘Running Story’ en daagt jou en mij uit om ons verhaal te delen. Dit kan op Instagram, met de hashtag #GTS20yeardrop, maar er hangt ook een toffe wedstrijd aan vast, via deze link. Hier kan je, tot en met 31 januari, jouw running story uploaden en daarmee maak je kans op toffe prijzen, waaronder een reis naar het Brooks Headquarters in Seattle en 20 jaar lang een paar nieuwe Adrenaline GTS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.