Wat is jouw Running Story #1! ❤

Brooks heeft net een nieuwe editie uit van mijn favoriete schoen, namelijk Adrenaline GTS 20. Als lid van het Brooks Run Happy Team ontving ik deze schoenen en daar was ik maar wat blij mee! Sinds 2 jaar is dit echt mijn schoen, dus ik wilde de nieuwe editie maar wat graag testen! Om de lancering van deze schoen extra kleur te geven; heeft Brooks een leuke actie, met als thema: ‘Wat is jouw running story?’ Onder aan deze blog vertel ik hier meer over 🙂 Eén van de leukste dingen in jouw runningstory is natuurlijk jouw meest gedenkwaardige hardloopmoment! Ik vroeg hier naar op mijn Instagram en dit zijn jullie momenten!

Het Zevenheuvelenweekend terwijl ik al zwanger was van onze kleine uk! ❤ Dat is dan toch afgelopen zondag de kwart van Egmond aan zee. Ik had kippenvel tot op mijn kruin zo genoot ik! ❤ Ik denk de tweede nightrun. Van 5km het jaar ervoor naar “opeens” 8km haha. Wat was ik blij dat ik over de streep kwam en ook aardig non stop gerend 😊! ❤ Met mijn vader de Dam tot Dam by Night lopen! ❤ Mijn meest gedenkwaardige hardloopmoment is de 1e ‘Wings for life’ world run in Nederland op 4 Mei 2014. Mijn 1e en enige 10 km, maar 1 om in te lijsten. Zo’n bijzondere loop waar geen finishlijn is maar een catcher car die bepaald waar jouw finish ligt. En zo bijzonder te weten dat op hetzelfde moment allemaal mensen over de hele wereld verspreid ook meelopen voor hetzelfde goede doel namelijk geld verzamelen voor onderzoek om een dwarslaesie te kunnen genezen. ❤ De 1e keer dat ik de 5 km haalde, das even terug maar ben er weer naar onderweg 😍 ❤ Dat was afgelopen april de 1/4 marathon finishen met mijn vader. Zo trots was ik! Mijn langzaamste tijd ooit, maar meest bijzondere 10k! ❤ Het meest memorabele hardloopmoment is het moment suprême dat je het in je kop krijgt. Een weloverwogen bevlieging van een besluit — om je dan toch in te schrijven voor die ene wedstrijd, daar maanden voor te gaan trainen, er zoveel voor te laten, grenzen verleggend. Dat ene totaal geschifte moment. Elke keer weer ❤ Mijn meest gedenkwaardige hardloopmoment is het moment dat ik in 2016 na 42,2 km over de finish van de Rotterdam Marathon stapte. Ik had nooit gedacht ooit een marathon te lopen. Ik het meest onsportieve kind vroeger in de klas. Toen ik over deze finish stapte, werd ik overmand door emoties. Dit moment was intenser dan ik ooit had durven denken. ❤ Mijn eerste halve marathon in Willemstad(NL) afgelopen zomer . Hele warme dag 🌞🌞 ❤ Velen zullen denken dat het finishen van Rotterdam het meest gedenkwaardige moment is. En dat is het ook wel, maar voor mij is het alleen lopen van mijn langste training voor Rotterdam (32,5km) heel gedenkwaardige. Ik liep deze in Zeeland, en na afloop voelde ik me zo machtig, ik had die ‘klereafstand’ toch maar in m’n eentje helemaal volbracht! Ik was toen heel trots op mezelf, gewoon überhaupt dat ik m’n lichaam zover had gekregen, en dat de vooraf uitgestippelde route was gelukt. Een prachtige route trouwens, echt genoten! Dus ja, naast finishen in Rotterdam is die loop voor mij erg bijzonder, juist omdat die heel persoonlijk was. ❤ Mijn eerste 10km run op Ameland. ❤ Mijn allereerste 5km.. huilend over de finish. Geen PR kan daar eigenlijk tegenop 😉 ❤ Mijn meest gedenkwaardige moment is het finishen van mijn 2e marathon. Ik had bij de eerste totaal niet genoten; bij de tweede heb ik met een smile van oor tot oor rondgelopen. En ik haalde bijna 15 minuten van mijn PR af! ❤ Mijn meest gedenkwaardige hardloopmoment is het moment dat ik na 1,9 km zwemmen en 92,5 km fietsen een persoonlijk record liep op de halve marathon tijdens mijn allereerste halve triatlon in Almere. Een race vol obstakels, prachtig weer en bizar veel support langs de kant van familie, volgers en liefhebbers. Bek af, maar ook vol energie en trots kwam ik over de finish en vloog ik in de armen van mijn vriend Johnno. Wat een dag. Na een jaar kei hard trainen en knokken, kon ik deze triatlon afsluiten met mijn beste run van 2019! ❤ De finish van mijn eerste marathon! Ik voelde me toen zó onoverwinnelijk! ❤ Mijn meest gedenkwaardige hardloopmoment was mijn eerste halve marathon die ik in 2016 liep in Eindhoven. Het was de eerste keer dat ik me mentaal en fysiek heb voorbereid op een wedstrijd. Het allermooiste eraan was het feit dat ik de voorbereiding en wedstrijd samen met mijn vriendin Lynn heb afgewerkt. Samen urenlang afzien in regen en wind om vervolgens op D-day samen over de finish te lopen… Mooi was dat! ❤ Was het over de finish komen na mijn aller1e marathon? Of de midsummer marathon 25km met heel veel insta maatjes. Waarbij ik ZO heb genoten van de natuur maar ook van iedereen. En waarbij we 100 meter voor de finish op elkaar hebben gewacht en toen gezamenlijk hand in hand over de finish zijn gekomen. Dat was gaaf!! Maar toch, als ik heel eerlijk ben komt telkens deze herinnering naar boven: De Vestingloop in Den Bosch. Waar ik 1,5 km voor de finish iemand heb staan reanimeren. Toen de ambulance het overnam heb ik alleen verder gelopen. Die 1,5 km waren heel gek. Best gedesillusioneerd kwam. Ik over de finish. Ik had het gehaald maar die ander niet. Hoe gezond is sporten, en wat zijn je grenzen? Enorm veel vragen kwamen er in me op! ❤ Dit zijn zeker weten de laatste meters op de Coolsingel tijdens mijn eerste Rotterdam Marathon. Wat dit moment extra bijzonder maakte, is dat mijn vriend (die al een uur eerder over de finish was gekomen) over de hekken klom om die laatste 300 meter tot de finish nog een keer met mij te lopen. En dan natuurlijk dat moment dat je die medaille om je nek krijgt… Zo trots! ❤ After a steady decline in happiness and fitness over the 10 years since my last marathon, I did a reset. I rediscovered my soul. My passion. My happiness. I focused on what makes me happy and in turn what makes me a better version of myself.
The result?.. my second fastest marathon at the age of 50. And I’m not done yet! ❤

Mijn meest gedenkwaardig moment was denk ik toch wel het finishen van Boston. Het was een lange weg ernaar toe! Mijn 1e keer sub 3:30 uur (3:29:00) liep ik in Rotterdam, daarmee had ik gekwalificeerd! En toen in Boston liep ik nog een keer op eigen kracht 3:28:30! Dikke tranen van trots toen! ❤

Nog even over die actie…

Oh ja, daar zou ik nog wat over vertellen! Brooks vindt dat iedere hardloper recht heeft op zijn of haar eigen ‘Running Story’ en daagt jou en mij uit om ons verhaal te delen. Dit kan op Instagram, met de hashtag #GTS20yeardrop, maar er hangt ook een toffe wedstrijd aan vast, via deze link. Hier kan je, vanaf morgen en tot en met 31 januari, jouw running story uploaden en daarmee maak je kans op toffe prijzen, waaronder een reis naar het Brooks Headquarters in Seattle en 20 jaar lang een paar nieuwe Adrenaline GTS! ❤

3 reacties

  1. Lijkt mij leuk, zeker gezien ik altijd op de Adrenaline loop. Echter.. “Open only to legal residents of the 50 United States (including D.C.)”
    Weinig kans om iets te winnen lijkt mij… jammer.

    1. Hoi! Ik heb dit doorgegeven binnen Brooks en als het goed is, kunnen nu alle deelnemende landen (ook Nederland) iets insturen. Mocht het nog niet lukken, laat het me dan even weten, dan ga ik er nog een keer achter aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.