Vooruitblik: Najaarsseizoen

De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen, ik krijg meer zin in dikke truien en enorme mokken thee: yes, de herfst is in volle aantocht. En met de herfst komt het najaarsseizoen eraan. Met een hoop leuke loopjes; mn agenda staat al aardig vol! Mocht iemand nog tips hebben voor leuke loopjes? Ik hoor ze graag!

Singelloop Utrecht – Ik begin aanstaande zondag met de 10 kilometer bij de Singelloop in Utrecht. Niet voor een goede tijd, niet voor een PR, gewoon om lekker te lopen. Ik ga weg op tempo 6’00 en zie dan wel waar het schip strand!

Hoge Veluwe Loop – Hier sta ik 8 oktober aan de start van de halve marathon. Ik ga deze lopen met mijn vriendinnetje Mirjam. Het wordt haar eerste halve marathon. Het doel wordt een lekkere race lopen, met een mooie tijd voor Mirjam. Ik ga inzetten op 2’20, want ik weet dat ze dit kan! 🙂

Zevenheuvelenloop – Yes, ook deze leuke loop staat op het programma! Vorig jaar liep ik hier een prima tijd. Ik was net hersteld van mijn kuitblessure en mocht weer lekker lopen! Dit jaar hoop ik een stukje sneller te lopen dan afgelopen jaar! Mooie test voor de Linschotenloop, die een maandje later komt!

Bruggenloop – In Rotterdam sta ik aan de start om nog een keer een 15km te doen. Hopelijk is deze nóg een stukje sneller dan de 15km bij de Zevenheuvelenloop! Ik ben benieuwd; ik heb de Bruggenloop nog nooit gelopen!

RunForestRun – Van vriendinnetje Dagmar kreeg ik voor mijn verjaardag een deelname aan de RunForestRun op 10 december cadeau. 10 km trailen. Heerlijk, want ik heb me voorgenomen om meer te gaan trailen!

Linschotenloop – Yes, daar is-ie dan eindelijk: het doel der doelen: De halve marathon, Breaking 2. Ik hoop op een droge dag, graadje of 8 en een pacer die in topvorm is. Al is mijn pacer ook als-ie niet in vorm is, in staat om 1.40 of 1.45 te lopen, dus dat deel zit wel goed!

Tips – Mochten jullie nog leuke tips hebben, loopjes die ik echt doen móet? Stuur me even een berichtje! Ik werk onregelmatig, dus helaas is niet alles in te plannen in mijn rooster!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.