Unboxing: ‘JouwBox’

Surprise! Twee weekjes geleden ontving ik ‘JouwBox’; de eerste versie van Ralph Moormans Favorites! Wat een cadeautje is het om zo’n box uit te mogen pakken zeg! Vol met (voor mij) nieuwe gezondheidsproducten! Leuk om eens te testen! Kijken jullie mee naar de box?

Mogelijk denk je nu ‘Ralph Moorman’, ken ik die naam niet ergens van? Dat zou namelijk zomaar kunnen. Ralph werd enkele jaren geleden bekend met zijn ‘Hormoonfactorprogramma’ en hij schreef hier meerdere boeken over, die erg goed verkocht werden. Ralph vindt het belangrijk dat je naast goede voeding en omgaan met training en stress, ook een goede verzorging inzet om optimaal voor je lichaam te zorgen. Op die manier is JouwBox ontstaan. Ook producten die via je huid, haar en mond binnen komen, kunnen van invloed zijn op jouw hormonale balans en jouw gezondheid. Niet verkeerd om hier eens op te letten dus!

in JouwBox zitten 12 erg fijne producten, die je hierboven op de foto kan zien. Op de site kan je een uitgebreide lijst bekijken met alle producten en de beschrijvingen hiervan.

Een van mijn favoriete producten in de box is de nieuwe reep chocolade van Lovechock. Met 94% cacao is dit met recht een erg pure reep te noemen. Tot nu toe ben ik erg fan van alle Lovechock repen, dus ik ben benieuwd hoe ik deze vind!

Ook iets wat ik graag wil gaan testen is deze magnesiumolie. De laatste tijd ben ik me verder gaan verdiepen in magnesium, en de beste manier van opname is niet door tabletten te slikken, maar opname via de huid. Ik ben dus erg benieuwd wat deze magnesiumolie voor mij gaat doen!

Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar de deodorant van ‘we love our planet’; een deodorant met alleen natuurlijke ingredienten, dus zonder aluminium en synthetische stoffen! Ook verstopt deze deodorant je porien niet!

JouwBox is nu te bestellen via www.jouwbox.nl. Je bestelt de box hier voor €39. Dit is een korting van 70% op de totale winkelwaarde van de producten (deze is namelijk €125). Het leuke is ook nog dat de box gratis wordt verzonden!

Disclaimer: dit bericht is gesponsord. Dit houdt in dat ik deze box van JouwBox heb ontvangen. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven. Dit artikel blijft 100% mijn eigen mening! 

 

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.