Unboxing: JouwBox #5

Vorige week kwam de pakketbezorger mij weer verblijden met de nieuwste editie van JouwBox! Weer een doos vol met de favorites van Ralph Moorman. Stuk voor stuk producten van pure ingredienten, zonder troep: en daar hou ik van! In deze blog vertel ik wat meer over de inhoud van de box én mag ik ook nog een kortingscode weggeven, voor als je de box zelf bestellen wilt 🙂

Mogelijk denk je nu ‘Ralph Moorman’, ken ik die naam niet ergens van? Dat zou namelijk zomaar kunnen. Ralph werd enkele jaren geleden bekend met zijn ‘Hormoonfactorprogramma’ en hij schreef hier meerdere boeken over, die erg goed verkocht werden. Ralph vindt het belangrijk dat je naast goede voeding en omgaan met training en stress, ook een goede verzorging inzet om optimaal voor je lichaam te zorgen. Op die manier is JouwBox ontstaan. Ook producten die via je huid, haar en mond binnen komen, kunnen van invloed zijn op jouw hormonale balans en jouw gezondheid. Niet verkeerd om hier eens op te letten dus!

Deze box begon meteen goed, met een fijn gezichtsmasker van Mudmasky. Kan ik meteen mooi aan mijn goede voornemen voor meer me-time tijdens mijn zwangerschap werken 😉 Maskertje op en genieten maar!

En ook fijn in deze box: een aftermask vitamin serum, ook van Mudmasky. Het zit namelijk zo: de meeste mensen (ook ik! Guilty!) smeren na een gezichtsmasker meteen een vettige creme op hun gezicht: lekker voedend. Maar… zo’n creme verstopt dus al je porien en maakt je huid alleen maar vettig. Dat wil je dus niet. Dit serum wordt direct door de huid opgenomen, waardoor je huid gewoon kan blijven ‘ademen’. Ideaal dus!

Voor de actieve sporter is het volgende artikel ook een fijne! Restoring spray van Piroche! Dit is een herstellende Arnica spray. Arnica staat bekend om de ontspannende werking die het heeft op spieren, gewrichten, benen, armen, rug en nek. Daarnaast helpt het ook voor het verlichten van vermoeide en gezwollen benen en voeten. Ideaal straks voor mijn opgezwollen zwangere enkeltjes dus, in de zomer!

De Quinoa van Lassie was voor mij een oude bekende! Ik gebruik quinoa al enkele jaren in de keuken, en probeer er regelmatig lekkere recepten mee te maken. Het is ideaal als vervanging voor rijst, als extra bite in de soep of om toe te voegen als je zelf granola maakt! Dit pak zal dus snel leeg gaan zijn 🙂

Ahh, dit vind ik altijd een spannende! Actieve kool tandpasta. Deze is van My magic mud. Ik weet niet waarom, maar tandpasta met een afwijkende kleur, vind ik altijd wat spannend. Nu beloofd deze tandpasta zichtbaar wittere tanden in 2 weken, dus misschien moet ik me er toch maar eens aan gaan wagen 😉

Zeker met de zomer die zich steeds meer laat zien, kan een fijne zonnebrandcreme geen kwaad. Sowieso blijf ik altijd hameren op smeren, smeren en smeren, maar ik denk dat het ook nog wel verschil kan maken waar je mee smeert. Sommige zonnebrandcremes zitten namelijk vol met ingredienten die je liever niet via je huid binnen wilt krijgen. Deze zonnebrandcreme van Oh-lief is geschikt voor het hele gezin, en gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten, die geen witte waas op je huid achterlaten. Hij is waterbestendig en parfumvrij. Kom maar op met die zomer dus!

Een lekkere bodylotion kan ook zeker geen kwaad! Juist nu, tijdens mijn zwangerschap, merk ik dat mijn huid verandert en dat mijn vochthuishouding anders is. Belangrijk dus, om mijn huid goed te blijven voeden. Met deze fijne bodylotion van Seacret zal dat zeker gaan lukken.

Met de snacks van Protein Ball Co. was ik al bekend, maar deze ‘breakfast balls’ kende ik nog niet. Die zal vast binnenkort in mijn tas verdwijnen als tussendoortje!

Met Cacao Nibs heb ik niet altijd hele goede ervaringen; soms waren ze zo hard, dat ik dacht dat ik mijn kiezen kapot zou bijten erop. Nu ik weer een nieuw doosje heb, van Mattinson, moet ik me misschien toch maar weer eens aan een baksel met cacao nibs gaan wagen. To be continued….

Deze oogprimer, van Creative Cosmetics, kende ik nog niet. Binnenkort maar eens testen!

En we sluiten af met een lekkere reep van Nakd. Als echte Pecanlover, is deze reep voor mij zeker geen onbekende. Maar hij is erg lekker, dus ik vind het geen probleem om er nu weer eentje in mijn voorraadkast te hebben liggen. Al kan het best zijn dat-ie al op is, tegen de tijd dat jullie dit lezen 😉

Je kan deze editie van JouwBox bestellen via www.jouwbox.nl – je kan hier ook een abonnement afsluiten, waardoor je de volgende edities gewoon binnen krijgt! En mocht jij het nu leuk vinden om hem te bestellen, gebruik dan de kortingscode JouwBox5 om nog €5 extra korting te krijgen!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.