Unboxing: JouwBox 2

Superleuk! Enkele weken geleden ontving ik weer een ‘JouwBox’. De tweede versie van Ralph Moormans Favorites! Wat een cadeautje is het om zo’n box uit te mogen pakken zeg! Vol met (voor mij) nieuwe gezondheidsproducten! Leuk om eens te testen! Kijken jullie mee naar de box?

Mogelijk denk je nu ‘Ralph Moorman’, ken ik die naam niet ergens van? Dat zou namelijk zomaar kunnen. Ralph werd enkele jaren geleden bekend met zijn ‘Hormoonfactorprogramma’ en hij schreef hier meerdere boeken over, die erg goed verkocht werden. Ralph vindt het belangrijk dat je naast goede voeding en omgaan met training en stress, ook een goede verzorging inzet om optimaal voor je lichaam te zorgen. Op die manier is JouwBox ontstaan. Ook producten die via je huid, haar en mond binnen komen, kunnen van invloed zijn op jouw hormonale balans en jouw gezondheid. Niet verkeerd om hier eens op te letten dus!

JouwBox zit vol met erg fijne producten, en daarnaast kreeg ik er ook nog 2 toffe coupons bij, voor fijne behandelingen! Verwenmomentjes voor jezelf! Altijd fijn!

Een van mijn favoriete producten in de box zijn de Lemon Ginger snoepjes! Ik ben sowieso al enorm fan van de ‘lemon ginger’ combinatie (no kidding, ik denk dat ik 3 theesoorten in de kast heb staan met die smaak!). En als dat dan ook nog eens met fijne dadelreepjes wordt gecombineerd? Juist, happy me!

Verder werd ik ook erg gelukkig van de geur van de natuurlijke babydouchegel. Het gebrek aan baby is overigens geen probleem hoor; ik gebruik het gewoon lekker zelf 🙂

JouwBox is nu te bestellen via www.jouwbox.nl. Je bestelt de box hier voor €39. Dit is een flinke korting, want de inhoud van de box heeft een winkelwaarde van €140!. Het leuke is ook nog dat de box gratis wordt verzonden! En als je nu member wordt, krijg je er een gratis Freezelab behandeling en een voucher voor een gezichtsbehandeling bij!

Disclaimer: dit bericht is gesponsord. Dit houdt in dat ik deze box van JouwBox heb ontvangen. Ik krijg niet betaald om dit artikel te schrijven. Dit artikel blijft 100% mijn eigen mening! 


Even iets anders. Ik ben genomineerd voor de Foodblog Awards, in de categorie ‘Special Interest Food Blog’. En dit als enige hardlopende foodblogger. Supertof!

Ik zou het leuk vinden als je even de moeite wilt nemen om op mijn blog te stemmen via deze link 🙂

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.