Sportieve fotoshoot

Vorige week zaterdag vierde ik mijn verjaardag en werd ik 28 jaar. Voor mijn verjaardag had mijn lieve vriend een sportieve fotoshoot geregeld! Wat een toffe verrassing was dit. Ik kreeg dit op zaterdagochtend te horen en moest in een uurtje al mijn spullen bij elkaar rapen. Stress! Dit shirtje moet mee! Waarom zit dat broekje nog in de was? Wat matcht met deze broek? Welke 2 setjes neem ik mee? Gelukkig kwam het helemaal goed en stonden wij op tijd klaar in de Soesterduinen!

Om 10.00u stond de shoot gepland. Lisanne vanΒ Lisanne fotografieΒ stond hier klaar om toffe foto’s te maken. En Bjorn was mee om de tassen te dragen en de ‘achter de schermen’ foto’s te maken! Altijd leuk om de fotograaf zelf ook nog op de foto te hebben πŸ™‚

We begonnen op een mooi bospaadje, waar de zonnestralen prachtig door de bomen heen vielen. Het was even wachten, want het was zaterdagochtend en er waren veel sporters in het bos. En die konden best weggewerkt worden met fotoshop, maar wat er niet op staat, hoeft er ook niet vanaf natuurlijk πŸ™‚ We hadden sowieso erg geluk met het weer; het was echt een prachtige, zonnige en warme herfstdag!

Nadat we het bospaadje gehad hadden, gingen we de duinen in om daar wat plaatjes te schieten. Ik mocht wat keren heen en weer lopen, wat niet even makkelijk is in het zand. Ik ben blij dat het Lisanne gelukt is om hier nog wat leuke foto’s van te maken haha!

Daarna hebben we nog wat mooie plekjes opgezocht in de Soesterduinen: leuke bomen, mooie hei die nog net wat paarse gloed had, uitgestrekte zandvlaktes. Overal was wel een mooi stukje natuur! Nu staat deze blog vol met preview foto’s, want gelukkig mailde Lisanne er een paar! En nu vol ongeduld wachten op de foto’s die nog komen gaan!

De foto’s die ik al heb zijn in ieder geval al erg tof. Dus lieve Bjorn: thanks voor dit toffe cadeautje. En Lisanne: bedankt voor de toffe foto’s! Ik ben hééééél benieuwd naar de rest πŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.