Review & Winactie AfterShokz Trekz Air

Hardlopen doe ik graag met een muziekje aan. Ik ga goed op lekkere deuntjes en betrap mezelf onderweg vaak genoeg op meezingen of rare, dansachtige bewegingen… Normaal gebruik ik hiervoor gewoon simpele oordopjes, vaak degene die bij mijn telefoon geleverd werden, want die blijven het beste zitten. Enige tijd geleden werd ik door Aftershokz benaderd of ik hun draadloze koptelefoon wilde testen. Hey, daar zeg ik geen nee tegen! En het wordt nog leuker, want ik mag namelijk een paar Aftershokz Trekz Air t.w.v. €149,95 weggeven! Nicee! Hoe de koptelefoon mij beviel en hoe je kan meedoen aan de winactie? Lees dan nog even mee in dit artikel πŸ™‚

Het fijne van de Trekz Air is dat je de muziek niet via je oren hoort. Dit klinkt wat vreemd, maar de transducers zitten op je kaakbeen, waar het geluid via trillingen naar de gehoorgang wordt verplaatst. Een winst, want doordat je oren niet afgesloten zijn, kan je dus het omgevingsgeluid goed meekrijgen. En dit maakt hardlopen een heel stuk veiliger. Toen ik dit testte, merkte ik inderdaad dat je de omgeving gewoon meekrijgt. Wil je echt een gesprek kunnen voeren, dan kan ik je aanraden om je muziek niet al te hard te zetten, maar over het algemeen hoor je prima wat er om je heen gebeurd! Echt een fijn idee!

De koptelefoon werkt via bluetooth, en kan je op die manier verbinden met je telefoon of (bijvoorbeeld) je hardloophorloge. De koptelefoon maakt makkelijk en snel verbinding en is op die manier erg gebruiksvriendelijk. De koptelefoon heeft een nekband, die fijn in je nek valt. De transducers zitten op je kaakbeen en op die manier blijft de koptelefoon goed op zijn plek. Het enige nadeel wat ik ervaarde was dat een zwiepende paardenstaart langs de nekband zorgde voor schuivingen van de koptelefoon, waardoor ik telkens de muziek op een andere manier hoorde. Dit is simpel op te lossen door je haar even in een snelle knot te doen. De kwaliteit van de muziek is goed. Je mist in sommige nummers hooguit wat bas, maar zelf vind ik dat niet zo’n probleem.

Ik heb het nog niet getest, maar met de Trekz hoef je niet extreem voorzichtig te zijn. Liever probeer ik dit ook niet uit trouwens, vaak ben ik onhandig genoeg en gebeuren dit soort ‘testen’ vanzelf wel een keer. De Trekz is ontworpen voor intensief gebruik. Daarnaast bevat de Trekz bescherming tegen vocht, dus je kan prima in de regen gaan hardlopen! Tot nu toe heb ik ze zelf alleen in heerlijk lenteweer getest, maar het is fijn om te weten dat deze koptelefoon met ieder weertype gewoon mee naar buiten kan!

De Trekz wordt geleverd in een mooie doos, waarin alle benodigdheden zitten. De Trekz komen met een stevig bewaartasje en een oplaadkabel. Binnen 2 uur is de Trekz helemaal opgeladen en dan kan je er normaal gesproken weer minimaal 6 uur mee vooruit. Fijn om te weten dat ik straks, als in in Berlijn de marathon loop, onderweg de hele weg over muziek beschik, want langer dan 6 uur hoop ik er niet over te gaan doen πŸ˜‰

Meer weten over Aftershokz? Check dan even hunΒ hun site!

Hoe maak je kans op de Aftershokz Trekz Air?
Je kan op 3 manieren meedoen aan deze winactie! En door op alle 3 de manieren mee te doen, maak je ook 3 keer kans πŸ˜‰ Dus als je lekker veel kans wilt maken, dan weet je wat je te doen staat!

 1. Laat onder deze blogpost een reactie achter!
 2. Ga naarΒ mijn instagrampagina, volg mij (als je dat niet al doet) en laat een reactie achter onder de winactiepost!
 3. Ga naarΒ mijn facebookpagina, like mijn pagina (als je dat niet al doet) en laat een reactie achter onder de winactiepost!

Meedoen kan tot maandag 30 april 12.00u. De winnaar zal dan in de loop van de dag bekend gemaakt worden!Β 

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord. Dit houdt in dat ik de artikelen van Aftershokz heb gekregen. Ik word niet betaald om dit artikel te schrijven. De inhoud van dit artikel is 100% mijn mening.Β 

82 reacties

 1. Lijkt mij ideaal! Ik loop nu ook met gewone oordopjes, maar heb meestal wel ruzie met die draad… En draadloze zitten vaak met zo’n stuk echt Γ­n je oor en dat vind ik dus helemaal niks, dus vandaar dat ik dan toch maar bij De ouderwetse dopjes blijf. De Aftershokz Trekz Air lijken mij dus echt perfect voor mij en ik doe graag mee met de winactie πŸ™‚

 2. Ik doe graag mee met de win-actie.
  Loop nu regelmatig met de originele Apple oortjes. In de winter was dit prima te doen vanwege de oorwarmers. Nu met het heerlijke weer vallen ze steeds uit mijn oren. Heel irritant!
  Daarnaast lijkt het mij ook wel fijn om uit te proberen tijdens het wielrennen. Bij langere tochten is een muziekje toch wel fijn. Veilig idee dat je je omgeving nog wel hoort!

 3. Ben zeer benieuwd naar deze koptelefoon. Kan echt niet zonder muziek tijdens het lopen. Maar helaas nog steeds geen geschikte koptelefoon gevonden die me echt goed bevalt.

 4. Dat zou hier zeer welkom zijn! Aangezien ik vaak ga hardlopen met mijn zoon die mee gaat op de step vind ik het erg handig om zo toch ook met hem een praatje te maken of hem te waarschuwen voor verkeer en dat ik me niet volledig afsluit.

 5. Ok, dit zou ik dus Γ©cht wel willen testen. De headset (ook bluetooth, draadloos vind ik echt fijn) die ik nu heb stoort soms (als ik aan het kabeltje zit) en je hoort elke stap in je oren: vervelend!
  Ben heel benieuwd hoe het bij de deze oortjes zou zijn….

 6. Tof!! Ik doe heel graag mee. Ik hoop dat ik het lopen dan ook leuk ga vinden. Ik blijf het proberen ☺️ Ook ideaal om te gebruiken tijdens de Alpe d’HuZes in juni. Toch fijn als ik de aanmoedigingen hoor doordat je geen dopjes in je oren hebt maar wel muziek!!

 7. Klinkt als muziek in de oren (letterlijk ook).😍 Ik ben al enige tijd opzoek naar goeie draadloze oortjes.πŸ‘ŒπŸΌ Vind die draadjes maar niks, vooral niet nu de zomer eraan komt!

 8. Jaaa dat zou zo fijn zijn! You will make my day πŸ˜ƒ ik heb nu draadloze maar die gaan maar 3,5 uur mee. Ze zeggen 4 maar dat redden ze niet. En dat je nog omgevings geluid hebt is ook super fijn! Want bij de andere die ik heb hoor je geen fietsers of auto’s asnkomen. Best gevaarlijk. Ik zal ze zeker vaak gaan gebruiken. Lijkt mij erg gaaf. Grt

 9. Hoi! Super interessant artikel! Ik had al wel eerder gehoord over deze oordopjes, maar nooit een duidelijke review gelezen. Ik ben helemaal enthousiast. Ik wilde geld bij elkaar vragen voor mn 30e verjaardag, zodat ik ze kon kopen, maar hoe vet zou het zijn ze te winnen. Fingers crossed! Liefs, maaike

 10. Wauw! Deze zouden echt supergoed van pas komen voor de (trainingen voor) de Dam tot Dam! De overzetdopjes van Aliexpress zijn nu wel op πŸ™ˆ Thnx voor de review Petra en succes met je trainingen voor Berlijn πŸ’ͺ🏼

 11. Ik doe heel graag mee! Ik heb mijn draadloze oortjes per ongeuk meegewassen, en daar konden ze helaas niet tegen. Dus heb ik nu weer elke keer ruzie met draadjes en oortjes die uit mijn oor vallen. O ja, het lijkt mij ook top om verkeer te horen op de beeweg waar ik altijd ren.

 12. Wauw die zouden wel hee goed van pas komen voor de (trainingen voor de) Dam tot Dam 😍 De overzetdopjes van AliExpress zijn nu wel op πŸ™ˆ So Count me in πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

 13. Zou graag mee willen doen. 8 mei heb ik me ingeschreven voor mijn allereerste hardloopwedstrijd. Ik heb een mooi horloge waar ook muziek op staat maar dat kan ik nu niet beluisteren omdat ik geen goede koptelefoon/oordopjes heb kunnen vinden die goed blijven zitten. Als ik jouw review lees is dat bij deze wel het geval. Ik zou ze graag willen winnen zodat ik op mijn eerste hardloopwedstrijd veilig kan lopen.

 14. Jaaaaa!! Ik doe ook mee met de super leuke actie. Ik kan niet tegen oordopjes in de oren. Ik draag nu zo’n mega grote koptelefoon!! Deze zou ideaal zijn. Lijkt mij erg fijn!

 15. Ik ben weer langzaam (in alle opzichten) het hardlopen aan het opbouwen..
  Deze toffe gadget zou mij nog meer stimuleren om mijn loopschoentjes aan te trekken en lekker te gaan rennen met een fijn muziekje!

 16. Heel benieuwd naar deze. Zeker aangezien je het verkeer nog kan horen wat ik heel belangrijk vind . Ik he zelf een smal hoofd dus altijd lastig om zulke dingen aan te schaffen . Hoe fijn zou dat zijn als ik dat uit kan testen !

 17. Leuke actie! Ik loop zonder muziek, omdat ik anders niks van mijn omgeving mee krijg. Met de Aftershokz Trekz Air koptelefoon kan ik met een veilig gevoel mijn twee favorieten hobbies ervaren; lopen en muziek luisteren.

 18. Coole actie! Ik zou deze heel graag testen. Na even niet kunnen hardlopen vanwege een blessure en een behoorlijke dip… kan ik wel wat vrolijkheid gebruiken. Deze actie klinkt als muziek in de oren…uhm kaakbeen.

 19. Het enige wat nog ontbreekt! ik kan over 2 weken eindelijk weer gaan beginnen met hardlopen. Alles staat er inmiddels weer klaar voor: schoenen, horloge, kleding.. ik vecht altijd met mijn oordopjes dat ze ergens achter blijven hangen dus dit lijkt me wel ideaal.

 20. Hier ook kandidaat! πŸ‘‹πŸ» Weet nooit hoe ik het draadje van de iPhone oortjes nu net in mijn T-shirt moet steken en na een tijdje lopen glijden ze ook constant uit. Ook superinteressant ivm omgevingsgeluiden! Toch een pak veiliger πŸ‘πŸ»

 21. Ik heb een bcd hoortoestel wat werkt via beengeleiding. De kwaliteit van de muziek vind ik daarvan erg slecht. Dat weerhoudt me hem te gebruiken. Dus qua muziek ben ik erg nieuwsgierig hoe het is. Ook werkt mijn bcd niet draadloos als het om muziek afspelen gaat.

 22. Die lijkt me superhandig en vetgaaf! Daar kan ik wel de blits mee maken, naast mijn snelle hardlopende dochter πŸ™‚
  Nu loop ik of zonder muziek of met,maar zodanig dat iedereen het kan horen..
  En t is niet altijd muziek waar andere blij van worden!!
  En die zwiepende paardenstaart heb ik ook (nog)
  Want ik wil de haren heel graag eraf, maar moet de durf nog vinden!
  Lijkt me dus een super win win win situatie ..

 23. Leuke acties!
  Lijk me leuk om ook zo’n draadloze headset in mijn bezit te hebben.
  Heb eigenlijk nog nooit met oordopjes gelopen. Ben erg benieuwd

 24. Ik zou super graag willen winnen. Ik loop met een TomTom koptelefoon en deze is wel fijn maar ik hoor niets meer van mijn omgeving. Dat vind ik soms wel een onveilig idee.

 25. O zou ook graag een kansje wagen, loop nu niet lekker doordat kabels loshangen, die probeer ik dan onder het rennen weer tussen huid en behaband te prutsen, je snapt het wel behoorlijk irritant. Dit zou dus perfect zijn, ook makkelijk met een paardenstaart, las ik…duimen….

 26. Jaa ik zou ze supergraag winnen! Ik heb een motivatie nodig om weer te gaan hardlopen na de winter! Super slecht, I know! πŸ™‚

 27. Wat een mooi, fijn en handig apparaat! Ik zou daar graag mijn mooie rondjes op curacao mee willen hardlopen, dan kan ik ook nog goed genieten van de golven!

 28. Ik wil heel graag meer gaan lopen en daar kan ik deze koptelefoon goed bij gebruiken. Denk dat ook mijn man heel blij wordt van deze koptelefoon dus dubbele winst πŸ™‚

 29. Ik zou deze koptelefoon graag willen winnen voor esther_runs. Ze heeft nog geen enkele headset kunnen vinden die niet uit haar oren valt, ze heeft zulke kleine openingen. Dan zou deze koptelefoon ideaal zijn omdat hij niet inear is! Kan ze eindelijk fijn een playlist afluisteren tijdens het lopen

 30. Heel gaaf, in een hardloopwinkel opgehad en vond het echt heel fijn dat je zo makkelijk kon communiceren met anderen. Ben dus heel benieuwd hoe het zit met hardlopen en omgevingsgeluid! Met de aankomende marathon trainingen kan ik de koptelefoon goed gebruiken!!! Hoop dat ik win dus ga voor alle drie de win opties!

 31. Yeee ik doe mee! Dat zou nog eens een gaaf kado zijn. Wordt 6 mei 50! Hoe modern kan je erbij lopen als ‘ sarah’! πŸ˜‚

 32. Zou geweldig zijn om deze “te winnen”. Waarom? Ik loop graag en veel hard en luister daarbij graag naar muziek. In 2016 ben ik tijdens het hardlopen aangereden door een fietser.en sindsdien loop ik niet meer met oordoppen in of op mijn oren. Simpelweg om niets van omgevingsgeluid te missen. Maar dit zou een geweldige uitkomst zijn om weer te sporten met muziek!

 33. Afgelopen zondag tijdens een run besloot ik onder het lopen dat ik toch een muziekje wilde opzetten.. Helaas een eindeloos gevecht om het draadje uit de knoop te krijgen, met de draadloze doppen is dat probleem igv opgelost! En als ze met warm weer mijn oren niet uitzweten ben ik helemaal een blij ei!

 34. Fijn dat je je omgeving nog kan horen. Ik heb in de sportschool al eens van pure ellende een noodstop op de loopband gemaakt omdat iemand mij enorm liet schrikken omdat ik dus alleen maar mijn muziek hoorde…

 35. Lijkt me ideaal muziek luisteren tijdens het hardlopen! Oortjes doen bij mij altijd pijn, dus eigenlijk helemaal niet fijn..maar zonder lekkere muziek kan ik niet hardlopen. Ik zou deze daarom heel graag uitproberen!

 36. Normaal ren ik altijd zonder muziek, omdat mijn oordopjes steeds uit vielen. Deze wil ik dan ook graag proberen. Als ik win, ga ik ze meteen proberen.

 37. Jaaaa ik doe graag mee voor mijn man, frank.
  Zelf geniet ik van de rust tijdens mijn loopjes maar hij heeft het liefst altijd muziek en is sinds een half jaar ook aan het lopen dus dit zou echt wat voor hem zijn

 38. Deze oortjes zouden erg fijn zijn. Ik heb tot nu toe nog geen oortjes gevonden die goed blijven zitten en die tegen een regenbui kunnen.

 39. Wat een leuke Actie!! Graag doe ik hier aan mee want ik probeer het wel steeds meer oordopjes maar die blijven bij mij nooit zitten dus loop altijd zonder muziek. Ik ben benieuwd of dit wel blijft zitten het klinkt allemaal goed. πŸ•ΊπŸ‘πŸ‘πŸ‘

 40. Ja! Dit zou perfect zijn! Ik ben slechthorend aan één oor, waarbij geluid via het kraakbeen een hele fijne oplossing zou zijn. Nu kan ik niet makkelijk muziek luisteren tijdens het sporten, omdat het geluid voor mijn ene oor harder moet dan voor mijn andere (en te hard voor mijn goede oor is natuurlijk een probleem…). Zoals je het in je blog beschrijft klinkt dit ideaal! Zeker omdat er ook omgevingsgeluid te horen blijft. Gaaf product!

 41. Ik ben al tijdje opzoek naar een betrouwbare review van aftershokz trekz airs. Deze lijkt mij betrouwbaar omdat het mij inderdaad wennen lijkt om toch geluiden te horen. Ik train voor 10 km en wil daarna een mooie hardloopwedstrijd mee gaan doen. Ik train het liefst rond om de stad groningen maar heb dus veel te maken met verkeer waardoor ik vaak oordopje even in en uit doe. (en een irritant koortje dus soms niet lekker blijft zitten) Ik denk dat aftershokz mijn loopje weer een stukje comfortabeler maakt.!😁

 42. WoW!! Draadloos heerlijk geen draadjes meer in de weg!! Zou geweldig zijn train momenteel voor de Damloop met team KWF en tijdens lopen luister ik altijd muziek, deze aftershokz zouden dan meer dan welkom zijn!!! πŸ€πŸ˜πŸ’ͺ🏼

 43. Dit zou echt geweldig zijn. Ben een tijdje geleden begonnen met hardlopen en ik vind het idd ook heel fijn om muziek te luisteren. En hoe fijn zou dat zijn als dat kan zonder kabeltjes en VEILIGER met AfterShokz. Ik ga heeeeel hard duimenπŸ€πŸ€πŸ€
  Volg, like & comment op insta en FBβ˜‘οΈ

 44. Wow wat een mooie actie! Ik ren met oortjes die steeds uitvallen, zou deze heel graag willen hebben. Het is ook ideaal dat je omgevingsgeluid hoort. Dan wordt iedere run een veilige run πŸ‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.