Review: Natur Supercharged juices

Dat we allemaal voldoende vitamientjes kunnen gebruiken, is natuurlijk geen geheim. Ik merk dat ik echt beter in mijn vel zit, als ik voldoende vitamines binnen krijg. Zeker nu ik weer druk aan het trainen ben, om mijn hardloopdoelen te behalen, kan mijn lichaam wel een extra vitamineboost gebruiken. Leuk dus, dat ik de Supercharged Juices van Natur mocht testen. Deze juices zijn binnenkort te verkrijgen bij de Albert Heijn, maar nu al te bestellen via hunย site.

De Supercharged Juices zijn er in 3 smaken: de Power Plant, de Rocket Fuel en de Body Guard! Ik heb deze drie sapjes allemaal uitvoerig getest, dus bij deze: mijn bescheiden mening ๐Ÿ˜‰

Rocket Fuel:ย een sapje bestaande uit appel (63,4%), kokoswater, rode biet (10%), framboos (7%), groentevezels, kaki, fruit extracten, fruitvezels, vitaminen A, C, E, B1, B6, B12, seleen

Mijn bescheiden mening:ย Dit sapje bracht mij even terug naar mijn april 2017. De tijd dat ik in taper was voor mijn allereerste marathon. Ik dronk toen namelijk shotjes bietensap. En vรญes dat ik die dingen vond! Dit sapje is niet vies, zeker niet, maar de eerste 3 slokken denk je wel: ‘hey, biet!’. De zoete smaak van het appelsap en de framboos zorgt er wel voor dat het bietensap niet gaat overheersen, wat ervoor zorgt dat dit sapje vaker in mijn tas terug te vinden was, tussen alle bakjes met voeding ๐Ÿ™‚

Body Guard:ย een sapje bestaande uit: appel, wortel (23,3%), sinaasappel (20%), kokoswater, perzik (10%), passievrucht, groentevezels, kaki, fruit extracten, fruitvezels, vitaminen A, C, E, B1, B6, B12, seleen

Mijn bescheiden mening:ย Een lekker sapje, waarin de wortel aanwezig is, maar niet overheersend is, en fijn combineert met de appel, sinaasappel, perzik en passievrucht. Het deed me vaag ergens denken aan de multivitamine (uit pak haha), die ik vroeger graag dronk! Geslaagd sapje deze!

Plant power:ย Een sapje bestaande uit: appel, kokoswater, peer (10%), spinazie (7%), komkommer (5%), groentevezels, kaki, fruit extracten, fruitvezels, gember, vitaminen A, C, E, B1, B6, B12, seleen, chlorophyl

Mijn bescheiden mening:ย Een sapje waarvan je bij de eerste aanblik denkt: ‘this must be healthy!’.ย Ja, dat is wat de groene kleur van dit sapje met je doet. Ik vond dit een lekker sapje, waarin je minder fruit proeft dan in de andere twee. Dit sapje is wat neutraler van smaak, en dus ook wat minder zoet. Zelf vond ik dit eigenlijk wel een pluspunt!

Algemene mening:ย Fijn dat er sapjes zijn op basis van appelsap en kokoswater. Dit is al snel een stuk caloriearmer dan de smoothies of vruchtensappen op basis van sinaasappelsap.ย Met hun 80 ร  90 kcal per flesje zijn ze prima om eens te nemen als je geen zin hebt in water, want ze zijn vrij laag in calorieen! Leuk dat er groenten aan toegevoegd zijn – alle extra’s die je hierin binnen krijgt, zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar blijf vooral ook je dagelijkse portie groenten en fruit eten. Groenten en fruit uit een flesje zijn leuk en lekker voor erbij, maar moeten niet je basis zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.