Project Fit Mama #8

En weer een nieuw weekoverzichtje! Over een kleine 19 weken hopen we onze kleine man te verwelkomen, en tot dan probeer ik goed voor mezelf en die kleine te zorgen 🙂 Hoe? Ik neem jullie mee in mijn ‘Project Fit Mama’, voor een klein inkijkje in mijn week 🙂 Ik had een erg volle en drukke week; dus het was wat zoeken naar rust…

Maandag – Zat ik nog sky high op een hoge wolk, na de IJsselsteinloop! We wandelden in de ochtend een klein rondje, omdat ik in de middag een late dienst had. Dit was wat pittig, omdat ik die op zondag ook had gehad, en ik late diensten tot 23u momenteel zwaar vind. Gelukkig was het redelijk rustig op mijn werk en kon ik goed mijn ding doen!

Dinsdag – Had ik een dagje shoppen met mijn nichtje Mendy gepland. Zij kon de afleiding wel gebruiken – want ze zou woensdag de uitslag van haar examens krijgen – en een rondje shopping cardio in Utrecht is altijd een goed plan! We kochten niet eens megaveel, maar we aten wel té lekkere pannenkoeken bij Frenchie Cafe in Utrecht! Toen ik weer thuis was, deed ik mijn hardloopschoenen aan voor een kort dribbelrondje; na 3 kilometer vond ik het wel prima en wandelde ik weer naar huis. In de avond had ik nog zwangerschapscursus, dus het was een drukke en volle dag!

Woensdag – Had ik een vroege dienst. Omdat het echt als een malle regende, bracht vriendlief me naar m’n werk, zodat ik niet hoefde te fietsen. Fijn! In de middag hadden we een echo, en zagen we onze kleine man weer. Supertof om te zien hoe goed hij groeit en hoe hij er nu uitziet. Ik ben helemaal in love met zijn kleine wipneusje! Ondertussen kwamen er ook berichtjes binnen van familieleden die examens hadden gedaan: Iedereen was geslaagd! Jeej! Omdat ik in de avond echt te moe was, besloot ik lekker op de bank te gaan hangen en niet te laat m’n bed in te gaan!

Donderdag – Had ik een vroege dienst, en ik kon nu lekker fietsen, dus dat was fijn. Mijn dienst zat vol met afspraken, dus de dag ging vrij vlot voorbij. Daarna nog even snel een cadeautje gekocht voor Mendy, want zij had in de avond haar examenfeestje, en daar moest ik natuurlijk even langs. Proosten met water is wat saai, maar he, het is even niet anders!

Vrijdag – Begon ik de dag met Bolle Buiken Training, en zoals jullie op de foto kunnen zien, is er inmiddels echt sprake van een boller wordend buikje. Ik ben er helemaal happy mee! In de middag deed ik wat dingetjes in huis en ging ik naar de markt, waar ik lekkere broodjes en verse haring haalde. Het laatste voor vriendlief trouwens, haring staat momenteel op de no-go lijst voor zwangeren (dit is wel eens anders geweest, heb ik me laten vertellen), en ik hou er ook niet van 😉 In de avond had ik examenfeestje van m’n andere nichtje, die haar HAVO-diploma heeft gehaald!

Zaterdag – Hadden we een rondleiding in het ziekenhuis, op de geboorte afdeling, omdat ik hier graag eens wilde kijken, voordat we een beslissing zouden gaan maken in het ‘thuis of in het ziekenhuis bevallen’ dilemma. De rondleiding gaf een duidelijk beeld, dus dat was fijn. Hierna deden we nog wat babyshoppings, en kochten we onder andere een fijne draagzak voor de kleine man. We sloten onze dag af bij oma, waar we gezellig spelletjes speelden met ons neefje en nichtje, en waar oma lekkere appeltaart gebakken had. Prima dagje!

Zondag – Was ik nog steeds behoorlijk moe, dus besloten Bjorn en ik om lekker een wandeling te gaan maken, in plaats van een rondje te gaan hardlopen. Wel actief bezig zijn, maar ietsje minder intensief. Lekker 7 kilometer gemaakt en genoten van het lekkere weer! Hierna even een bezoekje gebracht voor vaderdag. De rest van de dag hebben we weinig gedaan – het was namelijk een bijtankdagje voor mij! Ik ben de dag geeindigd in bad, en daarna zijn we begonnen aan de Netflixserie ‘When they see us’. Erg indrukwekkend.

Al met al een drukke week, waarin sporten niet de boventoon had, maar waarin ik wel goed voor mezelf heb gezorgd. Het is soms echt even zoeken naar wat wel binnen de grenzen valt qua energie en wat niet…

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.