Project Fit Mama #6

En weer een nieuw weekoverzichtje! Over een kleine 22 weken hopen we onze kleine man te verwelkomen, en tot dan probeer ik goed voor mezelf en die kleine te zorgen πŸ™‚Β Hoe? Ik neem jullie mee in mijn β€˜Project Fit Mama’, voor een klein inkijkje in mijn weekΒ πŸ™‚ En het was een best fijne en actieve week, al zeg ik het zelf!

MaandagΒ – Had ik lekker nog vrij, maar had ik wel wat afspraken staan. Na ’s morgens de weekboodschappen gedaan te hebben, ben ik hier vrij druk mee geweest. In de middag prepte ik een grote pan tomatensoep, zodat ik in de avond een snelle maaltijd had, na mijn Bolle Buiken Training. Ik was alleen bij deze training, dus hij werd lekker helemaal op mij afgestemd. Dat was wel erg fijn πŸ™‚

DinsdagΒ – Had ik een vroege dienst, lekker op het fietsje naar Utrecht en genoten van de zonnestralen. Echt fijn dat de zomer echt weer in aantocht lijkt (ik negeer aankomende week eventjes :P) – ik kan wel wennen aan t-shirtjes en in de middag zonder jas naar huis fietsen. In de avond ging ik nog lekker even een rondje wandelen, een fijne manier om op een relaxte manier actief te zijn!

WoensdagΒ – Had ik een afspraak bij de bekkenbodemfysio – mijn bekkenbodem is namelijk te aangespannen, wat een belemmering kan gaan zijn bij de bevalling. Dus nu doe ik veel ademhalings- en ontspanningsoefeningen! Na dit bezoekje deed ik een rondje door IJsselstein. Niet te pittig, want ik was vrij moe, omdat ik die nacht niet zo best geslapen had. Toch ruim 4 kilometer gemaakt, dus daar was niks mis mee. De rest van de dag heb ik niet al teveel gedaan. Ook wel eens lekker πŸ˜‰

Donderdag – Was het weer tijd voor een vroege dienst en een fijne fietstocht naar Utrecht. Ik kan echt genieten van die tochtjes in de ochtend – een fijne manier van wakker worden! Na mijn dienst kon ik lekker zonder jas naar huis fietsen – genietmomentje hoor! In de avond liep ik lekker een rondje langs de Plas achter mijn huis; fijn om nog even de beentjes te strekken in het avondzonnetje!

Vrijdag – Was ik vroeg wakker – dus ik besloot dat ik vroeg een rondje kon gaan lopen. Ik had eerder die week een tof kledingsetje van Fit&Style gehad, dus die moest getest worden! En: dat ging volgens plan! Ik liep rustig een halfuurtje, met wat wandelpauzes tussendoor! In de middag heb ik de woonkamer helemaal gesopt – soms is dat toch wel erg lekker om te doen πŸ˜‰ Later die middag werden de meubeltjes voor de babykamer geleverd en ’s avonds liepen Bjorn en ik nog even lekker een rondje! Prima dagje!

Zaterdag – Weer vroeg wakker – dat is het vaste liedje tegenwoordig. We ontbeten vroeg en gingen daarna aan de slag in de babykamer, als ware doe het zelvers πŸ™‚ De commode hadden we redelijk snel in elkaar geschroefd; het ledikantje was een ander verhaal. Na wat tranen van mijn kant (hallo frustratie) en een ritje naar de Gamma van Bjorns kant (langere schroeven halen), zat het bedje vervolgens zo in elkaar! Heerlijk om het kamertje van de kleine man al een beetje vorm te geven! In de avond kwam vriendin Dagmar langs, aten we Magioni pizza en liepen we naar het centrum om een toetje te scoren bij de IJssalon πŸ™‚ Mjam!

Zondag – Was het weer tijd voor mijn wekelijkse variant op een duurloop – ik ga een uur op pad en wissel hardlopen en wandelen af. Op die manier liep ik ruim 7 kilometer. Misschien geen topafstand, maar ik ben nog steeds happy met elke kilometer die ik op een fijne manier kan afleggen! Na een snelle maaltijd ging ik met Bjorn mee, om hem en zijn loopmaatje aan te moedigen bij de Loop van Leidsche Rijn, waar ze beide de 15 kilometer liepen. Door mijn volle ochtend/middag kwam ik nogal moe op mijn werk aan voor mijn late dienst. Gelukkig had ik wat klusjes liggen en was het niet al te druk…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.