Project Fit Mama #4

En weer een nieuw weekoverzichtje! Over een kleine 24 weken hopen we een kleine uk in ons midden te verwelkomen, en tot dan probeer ik goed voor mezelf en die kleine te zorgen 🙂 Hoe? Ik neem jullie mee in mijn ‘Project Fit Mama’, voor een klein inkijkje in mijn week 🙂En het was een erg leuke week, want we hadden een pretecho gepland, met daarbij de hoop dat de kleine vast zou verklappen of we voor roze of blauw moesten gaan 😉

Maandag: Ik kan me van maandag alleen maar herinneren dat ik nogal moe was. Ik had na mijn late dienst van de zondag ervoor kort en slecht geslapen, dus ik had maandag echt nodig om bij te tanken. Ik deed ’s morgens de boodschappen voor die week en prepte een enorme pan soep (lekker als avondeten, maar ook fijn om als lunch mee te nemen naar je werk) en ’s middags heb ik bijna 2 uur liggen slapen. Blijkbaar had ik die even nodig 😉

Dinsdag: Had ik een vroege dienst, waar ik lekker op mijn fiets heen gegaan ben! Ik vind die fietstochtjes in de ochtend altijd erg prettig; ik luister vaak een podcast en op die manier is het een fijne manier van wakker worden en beginnen aan de dag! Toen ik thuis kwam, was mijn startnummer voor de Marikenloop binnen. Voor het 3e jaar op rij doe ik mee aan deze loop – al is het de 1e keer dat ik in Nijmegen de 5 kilometer ga doen. Ik ben benieuwd of het me lukt om deze nog te lopen zonder wandelpauzes. We gaan het zien 😉

Woensdag – Was het weer nogal slecht, dus ging ik met de auto richting mijn werk, aangezien ik geen zin had om met een nat pak in Utrecht te arriveren. Onderweg kreeg m’n auto veel regendruppels over zich heen, dus ik was allang blij dat ik ervoor had gekozen om de auto te pakken. Het voordeel van met de auto gaan: weinig reistijd. En dus had ik na mijn vroege dienst nog de tijd om even een klein rondje te gaan hardlopen. Ik deed 5x 5 minuten, met telkens 2 minuten wandelpauze. Een lekker rondje, en na een warme douche plofte ik voldaan op de bank!

Donderdag – Had ik een lekker korte werkdag, maar toch kon ik aardig voelen dat het de derde dag vroeg opstaan op rij was. Ik was moe. Heb ik veel gedaan die dag? Nee… 😉 ’s avonds heb ik nog wel met mijn vriend lekker een rondje gewandeld. Even een uurtje een frisse neus halen in de avond is erg prettig, en natuurlijk is het goed om nog even wat beweging mee te pakken!

Vrijdag – Begon ik de dag met een uurtje Bolle Buiken Training. Het was een pittige training, en dat merkte ik wel aan mijn hoge hartslag! De rest van de dag hoefde ik niets, wat erg fijn was. Ik heb ’s middags nog een stukje gewandeld en een taartje gemaakt, zodat we wat lekkers hadden na onze echo. Het was lang wachten tot die echo; omdat we om 18.15u pas een afspraak hadden. Toen het eindelijk zover was, hadden we gelukkig een meewerkende baby, die binnen een minuut al liet zien dat het een jongetje is! Daarna werkte hij vervolgens wat minder mee, maar goed, dat namen we maar op de koop toe 😉 Hij groeit in ieder geval goed en alles werkt naar behoren! Dus hebben wij ’s avonds even lekker een stukje taart genomen op onze zoon. Onze zoon 🙂

Zaterdag – Ging ik met mijn schoonzusje en nichtje op stap. Schoonzusje Agnes deed namelijk mee aan de Strong Viking en Anne-Marie en ik gingen mee als supportteam! Eigenlijk zouden Agnes en ik samen mee doen, maar gezien de kleine babyboy, besloot ik toch dat meedoen niet de allerbeste actie zou zijn. Gelukkig was een dagje op stap als support ook erg leuk, maar heb ik wel besloten dat ik toch graag een keer mee wil doen aan een obstakel run. Wie weet volgend jaar 🙂

Zondag – Begon met cadeautjes op bed! Bjorn had namens de kleine man wat cadeautjes gekocht, en zo kon ik genieten van mijn eerste moederdag! Superlief. Daarna liepen we allebei even een uurtje, voordat we onze eigen moeders in het zonnetje gingen zetten. Ik deed een uurtje met wisselende intervallen, die ik afwisselde met telkens 1 minuut wandelen; Bjorn ging gewoon een rustige duurloop doen. Verschil moet er zijn: ik maakte 7,7km – hij ruim 13 😉 Na een snelle douche zijn we op pad gegaan en langs onze moeders geweest 🙂 In de avond was het erg lekker weer en besloten we nog even een rondje te wandelen. Goede afsluiting van een erg fijne dag en week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.