Project Fit Mama #3

En weer een nieuw weekoverzichtje! Over een kleine 25 weken hopen we een kleine uk in ons midden te verwelkomen, en tot dan probeer ik goed voor mezelf en die kleine te zorgen πŸ™‚Β Hoe? Ik neem jullie mee in mijn β€˜Project Fit Mama’, voor een klein inkijkje in mijn weekΒ πŸ™‚

MaandagΒ – We begonnen de maandag echt superleuk! We gingen namelijk even langs de verloskundige, naar het ‘hartjes spreekuur’. Je kan dan, aan het begin van de dag, even binnenlopen om het hartje van de baby te horen. Het is verder geen afspraak die je maakt, en er wordt verder ook niets gedaan. Stiekem vond ik het extra fijn om het hartje even te horen, omdat ik de dag ervoor behoorlijk last van kramp en een zere buik had – en het hartje horen is dan toch even extra fijn πŸ™‚ Volgens de verloskundige hebben we een beweeglijke baby – naast het hartje was er namelijk ook het een en ander aan ruis te horen via de doptone πŸ˜‰ Dat krijg je blijkbaar, met hardlopende ouders! In de middag maakte ik een lekkere wandeling en genoot ik van het zonnetje. Prima dagje dus!

DinsdagΒ – Had ik een leuk dagje gepland staan met Dagmar. We begonnen met een rustig rondje langs de plas; we deden 10x 2 minuten hardlopen en 1 minuut wandelen. We (nou ja, ik!) moesten nog wat energie over houden, voor onze middag shopping cardio! Dat lukte gelukkig erg goed. We sloten de dag af bij een van de leukste restaurants van Utrecht. Dat hadden we wel verdiend na zoveel beweging!

WoensdagΒ – Was het weer tijd om aan het werk te gaan. Soms hoort dat er ook bij πŸ˜‰ Ik had een vroege dienst, waarin ik verschillende afspraken had staan. Omdat de dag verder druk genoeg was, besloten Bjorn en ik in de avond verder vrij weinig te doen, en hadden we een relaxt avondje op de bank!

Donderdag –Β Had ik nog een vroege dienst. Ik ging lekker op de fiets naar het werk; maar halverwege de dag begon het als een malle te regenen. Gelukkig was het rond 16u weer bijna droog, waardoor ik toch niet helemaal verregend thuis kwam die dag. In de avond hadden we nog een verjaardag en namen we meteen nichtje Anne-Marie mee, die gezellig een nachtje kwam logeren!

Vrijdag –Β Begonnen we de dag op het gemeentehuis – we moesten namelijk wat handtekeningen zetten, zodat Bjorn de baby officieel kon erkennen. Is dat ook maar weer mooi geregeld! Daarna ging ik door naar Helmes Health Center, voor een uurtje Bolle Buiken Training πŸ™‚ Ik was alleen, dus ik kreeg lekker een individuele les, die op mij en mijn kunnen afgestemd was. Heerlijk! In de middag zijn we de stad in geweest en we sloten af bij Alan&Pims in Leidsche Rijn. Daarna brachten we Anne-Marie weer naar huis, en namen we haar zusje Leonie mee voor de rest van het weekend πŸ˜‰

Zaterdag –Β Besloot Leonie er een complete relaxdag van te maken, en eigenlijk vond ik dit plan wel prima πŸ˜‰ Wel zijn we, tussen alle buien door, nog even richting het stadje gewandeld om mijn lenzen op te halen en boodschappen te doen – zo hadden we toch weer een uurtje frisse lucht. In de middag begon ik in het boek van Abdi Nageeye (aanrader) en maakte ik een heerlijke spaghetti. Na deze fijne maaltijd dook ik lekker in bad, om even te chillen. We eindigden de dag met Netflix in bed; lang leve onze beamer!

Zondag –Β Gingen Bjorn en ik allebei op tijd de deur uit voor onze duurloop. Al deed hij een echte (21km) en deed ik er eentje op ‘mijn manier’. Lang achter elkaar hobbelen vindt mijn lichaam geen goed idee meer, dus probeer ik op zondag een uurtje vol te maken met afwisselend hardlopen en wandelen. In de loop van de weken zal dit waarschijnlijk meer wandelen dan hardlopen worden, maar dat lijkt me logisch en is ook niet erg – een uurtje lekker in beweging zijn is sowieso fijn! Ik maakte toch nog 7,7km en kwam net voor alle buien weer thuis. Ik was net op tijd klaar met alles, toen mijn broer en schoonzusje op de stoep stonden en in de middag moest ik nog een late dienst draaien. Een drukke dag, maar gelukkig merk ik dat mijn erge vermoeidheid steeds minder begint te worden, dus dat is erg fijn! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.