Project Fit Mama #11

OkΓ©, dit is dus even geleden, mijn ‘Project Fit Mama’ update. Mijn updates zijn namelijk halverwege juli gestopt. Ongeveer gelijk met het moment dat mijn hardloopschoenen de kast in moesten. Best gek, want dit was voor mij niet direct het moment dat ik dacht ‘nu kan ik niet meer sporten’, maar blijkbaar dacht ik geen boeiende blogs af te kunnen leveren ofzo. Helaas zit hardlopen er echt niet meer in, maar wat doe ik allemaal nog wel om Fit Mama-to-be te kunnen zijn?

Fietsen
Ik fiets niet als sport, maar ik fiets gemiddeld wel 2 of 3 keer per week naar mijn werk in Utrecht. Zo maak ik per dag toch ruim 25km, wat voor nu nog prima te doen is! Ik hoop dat ik dit tot aan mijn verlof, over 2 weekjes, vol blijf houden, maar dat denk ik wel πŸ™‚

Wandelen
De meest simpele manier van beweging, maar wandelen is toch wel erg lekker met een zwaarder wordend lichaam. Een makkelijke manier om toch nog even aan wat beweging te komen, zonder dat het te belastend is voor mijn lichaam. Ik wandel standaard op zondagochtend een rondje; mijn manier van mijn ‘duurloop’, en verder probeer ik andere dingen ook wandelend te doen, zodat ik lekker wat stappen maak!

Bolle buiken training
Hier ben ik al mee begonnen toen ik rond de 8 weken zwanger was, en nog steeds doe ik 1x per week Bolle Buiken Training; een training die gericht is op het fit doorkomen van je zwangerschap. Lekker om, onder goede begeleiding, op een wat lagere intensiteit te sporten! En zelfs met 31 weken, lukken walking lunges me nog steeds πŸ˜‰

Zwemmen
Ik heb er echt een hekel aan, maar ik probeer één keer per week te gaan zwemmen. Ik vind zwemmen echt heerlijk, maar wel achteraf… πŸ˜‰ Het probleem is namelijk dat ik zwemmen gewoonweg erg saai vind. Een beetje baantjes trekken, geen muziekje erbij; het is niet mijn favoriet. Wel merk ik dat het een lekkere workout is, waarbij ik geen last heb van een zwaarder lichaam, en dat is erg prettig. Binnenkort wil ik zwangerschapszwemmen gaan proberen; eens kijken of ik zo’n lesje wat leuker vind!

Dus?Β Ik doe nog voldoende om lekker even met ‘Project Fit Mama’ door te gaan; dus ik ga mijn best doen om hier weer wekelijks over te schrijven haha!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.