Project Fit Mama #10

En weer een nieuw weekoverzichtje! Over een kleine 15 weken hopen we onze kleine man te verwelkomen, en tot dan probeer ik goed voor mezelf en die kleine te zorgen 🙂 Hoe? Ik neem jullie mee in mijn ‘Project Fit Mama’, voor een klein inkijkje in mijn week 🙂 Het was qua workouts niet de beste week, maar dat maakt, wat mij betreft, een week niet ‘goed’ of ‘fout’. De week was gewoon zoals ‘ie was 😉

Maandag – Had ik een vroege dienst, waar ik lekker op mijn fiets heen ben geweest. Het was een prima dienst, dus een goed begin van mijn week. In de avond heb ik lekker rustig op de bank gehangen en ben ik begonnen aan Glee op Netflix. Lang leve het jeugdsentiment 🙂

Dinsdag – Was het lekker weer en besloot ik een lange wandeling te gaan maken. Ik wandelde 10 kilometer en eindigde in het winkelcentrum, waar ik mezelf trakteerde op muntthee en pecan pie 🙂 Vervolgens nam ik de tram terug naar huis 😉 In de avond mocht ik naar de verloskundige, voor mijn check up! Alles gaat goed met mij en de kleine man. Hij is behoorlijk actief; zo actief dat het best lang duurde voordat zijn hartslag goed gevonden was; we hoorden hem de eerste minuut namelijk alleen maar druk bewegen… 😉

Woensdag – Was echt zó niet mijn dag! Ik had een vroege dienst, waar ik op mijn fiets heen ging. Ik zou met een client naar een afspraak gaan, maar kwam er op Utrecht Centraal achter dat ik onderweg mijn telefoon verloren was. De bus waarmee we naar Utrecht Centraal waren gegaan, was toen helaas alweer vertrokken, dus ik kon niet checken of daar mijn telefoon lag. Toen begon de ellende, want in mijn telefoon zaten pasjes, waaronder mijn bankpas. Dus zo snel mogelijk alles laten blokkeren. Gelukkig achterhaalde ik via de locatie van mijn telefoon (thanks voor die optie Google!) al snel dat mijn telefoon nog in de bus lag. Ik vergrendelde mijn telefoon vanaf afstand met het bericht of ik gebeld kon worden op mijn werk, en na ruim een uur had ik buschauffeur Jan aan de lijn. Mijn telefoon was terecht. Gelukkig reed hij nog een paar keer op de route langs mijn werk die dag, dus we spraken af bij de bushalte, en zo had ik na ruim 3 uur mijn telefoon weer terug. Vervolgens moest ik weer nieuwe pasjes aanvragen (alles was geblokkeerd inmiddels), maar goed, dat is niet ’s werelds grootste ramp. Ik maakte mijn dienst af en wilde naar huis; maar het stortte. Dan maar met het OV naar huis. Dat had helaas zoveel vertraging, dat ik pas om 18u thuis was. Zoals ik al zei: niet mijn dag. De avond besteedde ik in pyjama op de bank met Netflix aan…

Donderdag – Begon ik de dag met een rondje hardlopen. Niet meer zo ver, niet meer zo snel en met wat wandelpauzes tussendoor, maar ik maakte toch nog een fijne 4 kilometer. Daarna had ik een late dienst, van 12.30-23.00u en ik merkte al snel dat het niet slim was om voor zo’n lange dienst nog te sporten: ik was namelijk zó moe! Maar goed, daarna had ik weekend 😉

Vrijdag – Besloot ik bijtankdagje te houden. Ik deed wat boodschappen en daarna heb ik lekker niks uitgevoerd. Het was buiten zulk slecht weer, dat het binnen wel een winteravond leek, dus het was een prima middag om op de bank te hangen en Glee te kijken. En so I did….

Zaterdag – Was het tijd om even een buikenselfie te maken in de spiegel. Jup, we groeien goed! 🙂 Het plan was om zaterdag lekker te gaan wandelen, maar door het wisselende weer en wat buitjes her en der, besloten we maar om de stad in te gaan en wat nuttige aankopen te doen. In de avond liepen we alsnog lekker een rondje om de plas, dus sloten we de dag wel actief af!

Zondag – Ben ik een dagje op stap geweest met mijn schoonfamilie, naar de dierentuin. Het was een leuke dag, die we afsloten met een pannenkoek (met aardbeien en slagroom in mijn geval!). Omdat het geslenter toch wat pittig is voor een zwanger lichaam, voelde ik mijn rug goed in de avond. Ik sloot de dag dus lekker af in een warm bad; waarna ik echt heerlijk geslapen heb!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.