Odlo Flower Blossom Collectie

Nu het weer lente is, en het buiten steeds meer ook echt lente wordt (hallo zonnestralen en langere avonden!), is het echt weer tijd om mijn hardloopgarderobe onder handen te nemen 😉 Ik heb laatst al het een en ander aan spullen weg gedaan, dus er is weer ruimte voor aanvulling! Kwam dat even mooi uit, toen All4running mij benaderde, of ik voor hen de Flower Blossom collectie van Odlo wilde testen! De Flower Blossom collectie is een collectie die tijdelijk verkrijgbaar is bij All4running en die geïnspireerd is op bloeiende bloesem.

De set van Odlo bestaat uit 4 toffe items:

  • Haarband – zoals je kan zien met een vrolijke bloemenprint, precies dezelfde print als het jasje (€9,95, verkrijgbaar in 1 maat)
  • 7/8 Tight – een donkerblauwe tight, met over de lengte, aan beide benen, dezelfde bloemenprint (€54,95, verkrijgbaar in meerdere maten)
  • Jasje – een jasje die helemaal bedrukt is met de vrolijke bloemenprint (€89,95, verkrijgbaar in meerdere maten)
  • Shirt – een wit shirt met bedrukking, waarvan het voorband ietsje korter is dan het achterpand (€39,95, verkrijgbaar in meerdere maten)

Ik had het geluk dat ik de items ontving voordat ik op vakantie ging naar Miami. Alles kon dus mooi mee de koffer in, richting de zon! De foto’s zijn gemaakt in de mooie wijk Wynwood Mills.

En eerlijk is eerlijk: ik heb de halve vakantie de haarband gedragen. Ook het jasje kwam door de vakantie heen vaak terug. Het was iets te warm om te gaan hardlopen in een shirt en een 7/8 tight, dus heb ik ze even getest bij de yogales: en die test hebben de items goed doorstaan!

De tight zit erg fijn. Raadzaam is om hem een maatje groter te bestellen, omdat hij wat klein uitvalt. Het shirt is leuk, al moest ik wat wennen aan het kortere voorpand, maar af en toe eens iets anders qua model, is natuurlijk nooit verkeerd!

Uiteraard ging ik wel even lopen voor de foto 😉 De Flower Blossom collectie van Odlo is dus tijdelijk verkrijgbaar bij All4Running. Mocht je deze toffe items ook willen, klink even op deze link voor de hele set!

Disclaimer: Dit artikel is gesponsord. Dit houdt in dat ik de artikelen van All4Running heb gekregen. Ik word niet betaald om dit artikel te schrijven. De inhoud van dit artikel is 100% mijn mening. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.