Nighttrail!

Al bezig met je hardloopkalender voor 2019 invullen? Kijk dan vooral even mee naar deze loop! Op 2 februari organiseren wat gezellige lopers uit mijn loopgroep namelijk de eerste editie van de NIghtTail! En nog leuker… hij gaat in mijn nieuwe achtertuin zijn ๐Ÿ™‚ Je kan kiezen uit verschillende afstanden en ook als lid van TeamSlak of als beginnende loper ben je van harte welkom. Als je megasnel bent trouwens ook hoor ๐Ÿ˜‰

De start en finish van de Nighttrail is bij de Skipiste bij de Nedereindse Plas, op de grens van IJsselstein en NIeuwegein. Mooi centraal in Nederland, goed bereikbaar voor veel mensen! Het leuke is dat het een Nighttrail is, er is dus geen verlichting aanwezig. Het is wel verplicht om zelf een hoofdlamp te hebben, zodat het zo veilig mogelijk is voor jou en je medelopers!

Je kan meedoen aan 3 onderdelen:

  • De Runners World Fun Run, 5 kilometer. Dit is een verharde loop die start om 20u, waar je met het hele gezin aan mee kan doen. Het is een echte Fun Run, dus laat je vooral verrassen over wat je tegen gaat komen onderweg. De tijdslimiet is 1 uur!
  • De Body Business Trail, 5 Engelse Mijl. Start om 19.30u. De tijdslimiet is 2 uur.
  • De Puur Sales Trail, 10 Engelse Mijl. Start om 19.00u. De tijdslimiet is 3 uur.

De routes van de trails lopen deels langs de Nedereindse Plas en over de berg, langs de Skipiste, waardoor je ook nog wat hoogtemeters gaat maken. De onverharde routes gaan over schelpen/grind paden, grasstroken en over modderige paden. Voor deelname aan de trails moet je minimaal 12 jaar oud zijn.

Hoewel er officiele tijdswaarneming gaat zijn, is het vooral de bedoeling om het allemaal te beleven. Dus laat de tijd los en geniet van alles om je heen. Ontdek hoe het is om in het donker hard te lopen, of je nu meedoet aan de Fun Run of je de 10 Engsel Mijl loopt! En… na de loop kan je gezellig napraten met een drankje bij de Skipiste. Hier is een gezellige afterparty, waarbij het eerste drankje van het huis is!

Voor meer informatie en inschrijvingen, check:ย http://ijrun.nl/nighttrail.html. Schrijf je je in 2018 nog in dan kun je bij de inschrijving kiezen voor eenย gratis hoofdlamp,ย op te halen bijย Runnersworld Utrechtย ( Galgenwaard ). Een groot deel van de opbrengst van de loop gaat naar Stichting Hartekind.

2 comments

  1. Hi Petra,
    Je Frambozen Bananenbrood ga ik zeker maken, ziet er top uit. Altijd in voor nieuwe, gezonde varianten!
    Vind het leuk om je leuke verhalen en recepten te lezen, ga zo door in 2019!๐Ÿ˜ƒ
    Groetjes Brenda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.