Nieuwe doelen stellen…

Zoals ik een tijdje geleden al schreef, begon het te kriebelen: die marathon. Ik heb in april de marathon van Rotterdam gelopen. Hierna riep ik heel hard dat ik nóóit meer een marathon ging lopen, maar het begon eind augustus toch weer te kriebelen. Inmiddels heb ik besloten me even niet te gaan richten op een marathon, maar op andere leuke doelen. Wat mijn doelen zijn? Lees maar even mee 🙂

  • Breaking 2: Nog steeds mijn grootste hardloopdoel op dit moment: de halve marathon onder de 2 uur lopen. En dit moet ook zeker gaan lukken! Ik train lekker, m’n tempotrainingen gaan goed. Ik moet alleen weer ietsje strakker gaan zijn op mijn lange duurlopen. Maar ik heb nog even, dus dat komt wel goed 🙂 Er staan in het najaar ook meer langere lopen op de planning, dus de kilometers komen wel in de benen op die manier! 
  • Mee doen aan leuke loopjes: Ik probeer van te voren leuke loopjes in te plannen. Ik werk namelijk onregelmatig, dus ik kan niet standaard uit gaan van vrije dagen of weekenden. Door leuke loopjes vooraf in te plannen, kan ik vrij vragen, zodat ik er zeker van ben dat ik ook echt mee kan doen. Ik vind loopjes erg gezellig. Ik ben meer aan het leren om ervan te genieten, in plaats van altijd maar een PR te willen lopen. Ik hoef van mezelf ook niet altijd meer de grootste afstand (vaak de 1/2 marathon) te lopen. Inschrijven voor een 5 of een 10 km is ook helemaal prima!
  • Tijd besteden aan PetraRuns: Trainen voor een marathon kost veel tijd. Door die tijd er nu niet in te hoeven steken, kan ik meer tijd besteden aan mijn blog en de leuke ideetjes die ik heb. So, stay tuned, er komt genoeg leuks aan!
  • De Elfsteden Estafette: Een idee ontstaan op Instagram: meedoen aan de Elfsteden Estafette, met een leuke club meiden! We gaan 9&10 juni 2018 met een groep van 12 meiden 221 kilometer afleggen door Friesland. Ik heb er zin in! We zijn te volgen op Instagram via @girlsrun11steden
  • Trails lopen: Ik liep in het voorjaar de Utrechtse Heuvelrug Trail. En deze vond ik heel erg tof. Als was een trailloop van 31km misschien wat enthousiast, voor iemand die nog nooit trails gelopen heeft. Het lijkt me tof om vaker trails te lopen, maar ik moet hier echt eens serieus naar gaan kijken. Iemand nog tips voor leuke trails voor deze trailrookie?

Wat zijn jouw hardloopdoelen dit jaar?

2 reacties

  1. Hey trailrookie!! Ik ga op 5 november mijn eerste trail lopen, de ‘run by the sea’ in Renesse en op 3 december loop ik de Voorne’s duin trail in Oostvoorne. Is dat wat voor je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.