Nacho’s met pulled chicken

Als ik denk aan nacho’s, denk ik aan lange zomeravonden. Lekker buiten zitten, goed gezelschap, hapjes op tafel, uren kletsen… Helaas zijn de zomerse avonden nu weer voorbij, maar nog steeds vind ik nacho’s een ideaal hapje. Heerlijk tijdens een avondje Netflixen, of met een flinke salade erbij ook prima als avondeten in het weekend 🙂 Deze pulled chicken nacho’s waren in ieder geval een succes!

Wat heb je nodig?

  • 1 zak nacho’s
  • 300 gram kipfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 1 perzik
  • 75 ml barbecuesaus

Lekker om mee te varieren:

  • Kaas
  • Creme fraiche
  • Salade

Hoe maak je dit?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Kook de kipfilet, tot het gaar is. Snij de perzik, rode ui en rode paprika in kleine blokjes.
  3. Pull de kipfilet met 2 vorken. Als de kip goed gaar is, kan je dit makkelijk uit elkaar trekken. Voeg de perzik, rode ui, rode paprika en barbecuesaus toe en meng dit goed.
  4. Verdeel de nacho’s over de bakplaat. Verdeel hier het kipmengsel over en zet dit 10 minuutjes in de oven. Je kan er eventueel nog kaas over strooien voordat je het in de oven doet!
  5. Serveer dit zo, of doe er nog extra’s bij!
  6. Enjoy!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.