Mexicaanse biefstuk wrap

Wrapjes. Mijn grote liefde en meest ideale maaltijd. Waarom? Je kan er alles instoppen wat je wilt (dus: hallo restjes opmaken!) en het is de meest ideale eenpersoons maaltijd die er is! Ik bewaar wraps standaard in de vriezer; ze zijn goed in te vriezen en er vervolgens per portie uit te halen. En letterlijk binnen 1 minuut ontdooit! Zo heb ik altijd mijn favoriete maaltijd bij de hand! Deze biefstuk wraps zijn ook ontstaan met restjes, maar dat maakt ze echt niet minder lekker 😉

Wat heb je nodig voor 4 wraps?

  • 4 wrapjes
  • 200 gram biefstuk
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 125 gram mais
  • 2 el chilisaus
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 1/2 tl koriander

Hoe maak je deze wraps?

  1. Snij de biefstuk in reepjes. Doe deze in een schaaltje met de chilisaus en de kruiden, meng dit goed met elkaar en zet dit een uurtje in de koelkast.
  2. Snij de paprika’s in reepjes en de rode ui in ringen.
  3. Verhit wat olijfolie in de wokpan en bak de biefstukreepjes rondom bruin. Haal ze uit de pan en zet ze even opzij. Doe vervolgens alle groenten in de pan en roerbak deze 5 minuten. Voeg vervolgens de biefstuk toe en roerbak dit nog even een minuutje mee.
  4. Verdeel de biefstuk en de groenten over de wraps. Voeg naar smaak nog wat extra chilisaus toe!
  5. Eet smakelijk!

Voedingswaarde per wrap:
330 kCal
Eiwit: 19 gram
Koolhydraten: 44 gram
Vezels: 2 gram
Vetten: 8 gram

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.