Leuke hardloopevents in juli

Het echte voorjaarsseizoen zit er weer op; mogelijk begin jij alweer bijna aan jouw doelen voor het najaar. Je eerste 5 kilometer? Een snellere halve marathon? Het zijn mooie doelen om te hebben! In de zomerperiode lijkt het hardlopen een beetje stil te liggen. Maar: niets is minder waar. Als je goed rondkijkt en er een beetje reistijd voor over hebt; zijn er echt nog leuke loopjes in juli te vinden. Mijn favorieten:

Loopje: Grachtenloop – Haarlem
Datum:
Vrijdag 5 juli 2019
Afstanden:
1 km (kidsrun) – 5 km – 10 km
Waarom lopen?
Ten eerste: ik weet dat er een hoop gezellige mensen meedoen πŸ˜‰ Ten tweede: een keer een loopje op vrijdagavond, het is weer eens wat anders! En ten derde: de routes door Haarlem zijn echt prachtig!
Inschrijven:Β 
kan via deze link

 

Loopje:Β De Nacht van Bart – Hilversum
Datum:Β Zaterdag 6 juli
Afstanden:Β 2,5km – 5km – 10km – Halve marathon
Waarom meedoen?Β De Nacht van Bart is een rebelse sponsorrun, die overal dwars doorheen en tegenin gaat. De run start in het Media Park, gaat door het BNNVara park en langs plekken die voor Bart belangrijk waren. Onderweg zal je vaak verrast worden! En de opbrengst van deze (sponsor)run gaat naar nierpatienten!
Inschrijven:Β kan via deze link

Loopje:Β De 10 van Noordwijk
Datum: zondag 14 juli
Afstanden:Β Kidsrun – 5km – 10 km
Waarom meedoen:Β Omdat de omgeving echt prachtig is Γ©n je hebt kans om voetballegende Edwin van de Sar tegen het lijf te lopen πŸ™‚ Oh ja… de medailles zijn ook altijd erg mooi. Voor de bling verzamelaars onder ons πŸ˜‰
Inschrijven:Β kan via deze link

Loopje:Β Henschotermeergames – Woudenberg
Wanneer:Β Woensdag 17 juli
Afstanden:Β 1,5km – 15km (estafette). Daarnaast zijn er ook Run-Swim-Run onderdelen!
Waarom meedoen:Β Omdat die estafette om het Henschotermeer Γ©cht heel tof is. Twee jaar geleden heb ik hem met mijn vriend gelopen (het verslag lees je hier!) en dat was echt enorm tof! Daarnaast is de omgeving echt supermooi, zeker in de avond met een ondergaande zon erbij!
Inschrijven:Β kan via deze link

Loopje:Β Halve marathon Lauwersoog – Ulrum
Wanneer:Β Zaterdag 27 juli
Welke afstanden:Β 10km – Halve marathon
Waarom meedoen?Β Omdat je kan genieten van al het moois wat Groningen je te bieden heeft! De routes lopen door leuke dorpjes en langs prachtige landerijen! Puur genieten dus!
Inschrijven:Β kan via deze link

 

Sta jij bij een van deze leuke loopjes aan de start?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.