Kokosfudge met amandelen

Jij zit nu vast uit te buiken van het goutmetten. Of misschien zit je nog wel aan tafel met familie of vrienden. Ik hoop in ieder geval dat je een heerlijke en gezellige eerste kerstdag hebt! Ik snap heus wel dat je niet nu de keuken gaat induiken om deze fijne fudge te maken, maar hey, er is altijd nog een derde kerstdag! Dan zijn de winkels weer open en kan jij alle ingredienten kopen voor deze fijne fudge 🙂

Wat heb je nodig?

  • 150 gram gecondenseerde kokosmelk
  • 80 gram pure chocolade
  • 1 el kokosolie
  • 3 el kokosrasp
  • 1 el amandelpasta
  • 30 gram gehakte amandelen

Hoe maak je deze fudge?

  1. Doe de gecondenseerde kokosmelk met de pure chocolade, de kokosolie en de amandelpasta in een steelpannetje. Zet deze op het fornuis, op de laagste stand en laat al roerend alles goed smelten en mengen.
  2. Blijf vooral goed roeren, anders is er grote kans dat dit aanbrandt en dat wil je niet!
  3. Als alles goed gesmolten is, voeg je de kokosrasp en stukjes amandelen toe en roer je deze door het mengsel heen.
  4. Verdeel het mengsel over siliconen vormpjes en laat ze opstijven in de koelkast. Garneer met wat kokosrasp.
  5. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.