Kip pesto twisters

Soepjes zijn heerlijk, en soepstengels ook. Maar het is ook leuk om eens iets anders te serveren bij je soepjes. Toen ik hier over na aan het denken was, kwam bij mij het idee naar boven om zelf twisters te maken. Een soort van kaasstengels, maar dan zonder kaas 😉 Deze twisters zijn lekker bij een salade, bij een soepje of om gewoon zo te eten!

Wat heb je nodig?

  • 4 plakken bladerdeeg
  • 3 el groene pesto
  • een paar plakjes kipfilet

Hoe maak je dit?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Plak 2 plakken bladerdeeg aan elkaar, zodat er 2 rechthoekige lappen deeg ontstaan. Smeer deze in met de pesto en beleg deze met de plakjes kipfilet.
  3. Snijdt iedere lap bladerdeeg in 4 repen. Leg deze repen op de bakplaat, Draai ze een paar keer voor een leuk twister effect.
  4. Bak ze gaar in 10 à 15 minuten. Blijf ze goed in de gaten houden, soms zijn ze ietsje sneller gaar.
  5. Eet smakelijk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *