Kaneelstengels

Het zijn koekjes waar ik me vroeger echt suf aan gegeten heb: kaneelstengels. Van die knapperige stengels met een laagje kaneelsuiker. Superlekker! Omdat ik het leuk vind om te kijken of ik dingen na kan maken, ben ik aan de slag gegaan met het maken van mijn eigen kaneelstengels. En ik moet zeggen: ik vind ze geslaagd

Wat heb je nodig?

  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 losgeklopt ei
  • 1 el kokosbloesemsuiker
  • 2 tl kaneel

Hoe maak je dit?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier
  2. Pak 2 kommetjes: in de 1 klop je het ei los. In de ander doe je de kokosbloesemsuiker met het kaneel. Roer dit goed door.
  3. Snij de plakken bladerdeeg in 4 repen. Smeer iedere reep in met een laagje ei en strooi er daarna wat kaneelmengsel overheen.
  4. Bak de kaneelstengels gaar in ongeveer 10 minuten. Hou ze goed in de gaten, het kan soms wat sneller gaan.
  5. Eet smakelijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *