Healthy bounties

In navolging op mijn eerder geposte healthy twix, bij deze deel 2 in de serie ‘healthy candybars’, namelijk: de healthy bounty! Waan je even op een tropisch eiland met deze smaaksensatie van kokos en pure chocolade! 

Wat heb je nodig voor deze bounties?

Voor de bodem:

  • 40 gram amandelmeel
  • 1 el pindakaas
  • 1 el gesmolten kokosolie
  • 1 el honing

Voor de kokoslaag:

  • 50 gram kokosrasp
  • 2 el gesmolten kokosolie
  • 2 el honing

Voor de chocoladelaag:

  • 60 gram gesmolten pure chocolade

Hoe maak je deze bounties?

  1. Meng het amandelmeel met de pindakaas, de gesmolten kokosolie en de honing. Doe deze op de bodem van je bountyvormpjes en zet dit 10 minuutjes in de vriezer.
  2. Ga nu verder met de kokoslaag: meng de kokosrasp met de gesmolten kokosolie en de honing en doe dit bovenop je bodem in de bountyvormpjes. Zet weer voor 10 minuutjes in de vriezer.
  3. Verdeel de gesmolten chocolade over de kokoslaag en zet ze voor de laatste keer in de vriezer, zodat de chocolade snel stolt.
  4. De bounties zijn hierna prima in de koelkast te bewaren!
  5. Eet smakelijk!

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.