Gevulde witte chocolade bonbons

Oohh, deze bonbons waren echt zó lekker. Elke keer als ik de koelkast open trok en ze zag liggen, moest ik er gewoon eentje nemen. Jullie begrijpen het, deze bonbons waren snel op. En niet alleen omdat ze er heerlijk uitzien, ze smaken echt nóg lekkerder! Maken dus!

Wat heb je nodig?

  • 75 gram cacaoboter
  • 50 gram kokosolie
  • 75 gram kokosrasp
  • 2 el amandelmeel
  • 2 el honing
  • 1/2 tl vanillepoeder
  • 50 gram fijngehakte hazelnoten

Hoe maak je deze bonbons?

  1. Smelt de cacaoboter met de kokosolie.
  2. Meng hier de kokosrasp, amandelmeel, honing en het vanillepoeder doorheen. Als dit goed gemengd is, voeg je de fijngehakte hazelnootjes toe.
  3. Doe het mengsel in siliconen vormpjes en zet dit minstens twee uurtjes in de koelkast.
  4. Doe je best om ze hierna niet direct allemaal op te eten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.