Getting fit again #9

Oke, deze week gaat absoluut de boeken in als een week die niet lekker ging, maar waar ik me zeker te weten wist te herpakken! Jup, nog steeds af en toe last van eetbuien, maar het lukt me steeds sneller om mijn mindset weer goed te krijgen en verder te gaan. Ik heb last van mindere dagen, maar gelukkig niet meer van mindere weken! En ik liep deze week echt heel veel kilometers! Dus een beetje trots ben ik wel! Kijken jullie mee?

Maandag –Β Begon mijn dag met een uurtje Crossfit. Dit was nogal uitdagend, zeker omdat ik in het weekend 2 keer hardgelopen had. Bij Crossfit was er veel bovenlichaam training, en aangezien ik daar echt de minste kracht heb, kon ik mezelf goed uitdagen. En het leuke is: ik kan toch ietsje meer dan ik denk. Positieve verrassing! Het is hard werken, maar ik vind het wel Γ©cht leuk! Ik had daarna wat tijd om bij te komen en toen moest ik nog een late dienst draaien. Een beetje een standaard maandag πŸ˜‰

Dinsdag –Β Had ik lekker vrij. ’s Morgens deed ik het een en ander voor mijn blog en daarna zaten mijn vriend en ik lekker op de bank om te zien hoe Kjeld Nuis Olympisch kampioen werd. ZΓ³ verdiend! We hadden lekker wat hapjes en broodjes en hielden onze mini high tea πŸ˜‰ Dit legde een goede bodem voor de looptraining die we ’s avonds hadden. Op het programma stonden 3 herhalingen van 400m op 100% en 1000m op 90%. Pittige training, zeker nu ik merk dat we wekelijks de tempo’s aan het opvoeren zijn. De periode van rust in de winter is weer voorbij. Na het uitlopen zat ik op 8,86km… Ik ben dol op ronde getallen, dus ik liep nog even een rondje over de parkeerplaats om uit te komen op 9 kilometer. Herkenbaar voor iemand?

Woensdag –Β De dag van de liefde, de ik vierde zonder mijn liefde πŸ˜‰ Ik had namelijk een vroege dienst en hij een late. Jup, zo gaat het soms. Na mijn vroege dienst mocht ik naar de opening van Abel’s Deli in Utrecht. Superleuk. Medebloggers ontmoet en wat lekkere gerechtjes van Abel’s mogen testen. Ik ben helemaal fan van de bowl met kip! En de cannoli’s waren ook echt superlekker. Binnenkort komt er een hotspot verslagje van Abel’s op mijn blog!

Donderdag –Β Begon ik mijn dag met een rustige 5 kilometer. En die was NIET LEUK. Ik wilde na 500m eigenlijk al omdraaien, omdat mijn benen gewoon niet wilde. Mijn hele lichaam wilde niet. Alles deed pijn en alles kostte onwijs veel energie. Met moeite heb ik er toch 5 kilometer van gemaakt. Hierna had ik met vriendinnetje Christine afgesproken in de stad en deden we een rondje shopping cardio. Ik sloot de dag af met een late dienst en met een flinke eetbui πŸ™ Die hakte erin, want die had ik al eventjes niet meer gehad. Het nadeel van het hebben van een eetbui laat in de avond, is ook altijd dat ik dan erg onrustig slaap. En dat heb ik gemerkt die nacht…

Vrijdag –Β Had ik veel last van de naweeen van mijn eetbui. Mijn lichaam was onrustig en moe. Ik vind het dan lastig om goed voor mezelf te zorgen. Wat ook al niet meewerkte, was dat ik die dag een lange late dienst had, namelijk van 12.00-23.00u. Ik besloot, tot zover dit mogelijk was, erg rustig aan te doen. Zo zag ik Esmee Visser Olympisch kampioen worden en dronk ik veel thee om mijn lichaam te kalmeren. Dit ging best goed, gelukkig.

Zaterdag –Β Ik was erg bang dat ik nog steeds last zou hebben van mijn lichaam, maar gelukkig viel dit mee. Dus begon ik mijn dag met pannenkoeken en deed ik mijn geplande duurloop. En hoewel het zwaar was, lukte het om mijn geplande rondje te doen. Ik wilde 20km lopen, maar toen was het toch ook wel leuk om er een halve van te maken πŸ˜‰ En tussen kilometer 18 en 20 heb ik nog 5x 200 meter versneld. Die waren wel even pittig. De rest van de dag was ik moe. Gelukkig was Dagmar er, anders zou ik echt niets gedaan hebben. Maar na het eten van een lekkere Magioni pizza zijn we gezellig naar de film geweest πŸ™‚

Zondag –Β Begon lekker lazy, maar toen Dagmar eenmaal uit bed was (ochtendmens vs avondmens hahaha) gingen we haar training doen. Aangezien ze aan het herstellen is van een blessure, en het hardlopen weer langzaam opbouwt, mocht ze 20 minuten lopen. Voor mij prima om even uit te lopen na m’n duurloopje van gisteren. Het ging goed, m’n benen voelden wel zwaar, maar m’n hartslag deed weinig geks! Na een snelle douche zijn we lekker wezen lunchen bij de Yoghurtbarn! De rest van de dag vulde ik lekker met wat koken en bakken en blogjes uitwerken. Prima dagje!

EΓ©n reactie

  1. Ik hou ook wel van ronde getallen met looprondjes, iets meer vind ik niet erg, maar er nΓ©t onder, dan loop ik door. Maar nog niet zo ver als jij. Over eetbuien kan ik ook meepraten… herstellen daarvan ook. Maar was afgelopen week ook geen pretje. En dΓ³Γ³r… beter vooruitkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.