Getting fit again #12

Zoals ik de vorige week al schreef, had ‘getting fit again’ voor mij een iets andere lading. Anderhalve week geleden kreeg ik een griepje. En dus was ‘getting fit again’ niet gericht op een snellere loper worden, maar op mijn lichaam weer op een normaal peil krijgen, zonder teveel te willen van mezelf. Nu was dat wat lastig, want ik stond ingeschreven voor de halve marathon bij de CPC, en deze wilde ik toch graag lopen…

Maandag – Meldde ik me weer beter op mijn werk, al hoefde ik gelukkig nog niet te werken. ’s Morgens ging ik met Bjorn een stukje hardlopen, om te kijken hoe mijn conditie ervoor stond. We deden 6x 3 minuten, met 1 minuut wandelen tussendoor. Nou, dat heb ik gemerkt, wat ik vond het pittig. Het ziek zijn had er aardig ingehakt. De rest van de dag spendeerden we in Breda, waar we even de stad in zijn geweest, geluncht hebben en opa en oma een bezoekje hebben gebracht. Gezellig dagje, maar aan het eind was ik wel echt moe!

Dinsdag – Had ik nog steeds vrij. Ik deed overdag niet heel veel, om mijn energie te sparen. Ik wilde ’s avonds graag naar looptraining namelijk. Uiteindelijk besloot ik toch om zelf te gaan lopen, en niet naar looptraining te gaan. Ik vind het toch altijd lastig om in een groep voor mezelf te kiezen, dus besloot ik om zelf te lopen, zodat ik alles zelf kon bepalen. Ik liep ruim 6 kilometer, met 4 kleine wandelpauzes tussendoor. Het ging in ieder geval weer lekkerder dan maandag!

Woensdag – Was mijn eerste werkdag weer. Ik had na een weekje afwezig zijn een hoop bij te lezen en bij te werken. Ik kwam mijn dienst goed door en nam de rest van de dag lekker rust. Mijn lichaam kon wel wat herstel gebruiken 🙂

Donderdag – Had ik vergadering op mijn werk, en verder vrij! Dat was wel erg lekker. Ik ging na mijn vergadering naar het Maximapark in Utrecht, waar ik een rondje over het Lint liep, en nog een klein stukje eraan vast plakte, zodat ik 10 kilometer kon lopen. Het was een rustig rondje, op laag tempo. En ik kon niet anders bedenken dan dat die CPC wel goed moest gaan komen. Misschien niet heel snel, maar de finish zou ik wel gaan halen!

Vrijdag – Had ik een vroege dienst, die niet al te druk was. ’s Avonds ging ik naar crossfit, waar ik weer een lekkere training kon doen. Een training die wel garant stond voor veel spierpijn, maar hey, uiteindelijk word ik hier sterker en fitter van. De rest van de avond lag ik lekker op de bank. Heerlijk 🙂

Zaterdag – Deed ik in de ochtend wat keukencardio en had ik daarna een late dienst. Ik had flinke spierpijn en heb dus zo rustig aan gedaan als mogelijk was, want de volgende dag was de CPC!

Zondag – Was het CPC dag!!! Mijn uitgebreide verslag kan je hier lezen. Ietsje korter beschreven: het kostte veel energie, ik liep geen toptijd, maar ik liep lekker en ik ben tevreden met hoe het gegaan is, zeker na de hele nasleep van mijn griepje! We sloten de dag trouwens af met heerlijke spareribs! Iets met balans is the key 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.