Gegrilde perzik

Dit toetje heeft een lekkere zoete smaak, ziet er leuk uit én is makkelijk te maken. Ideale afsluiting van je maaltijd, maar ook lekker als tussendoortje of als ontbijtje!

Wat heb je nodig?

  • 1 perzik
  • 2 el kwark
  • 1 klontje roomboter
  • scheutje honing
  • Gehakte nootjes

Hoe maak je dit toetje?

  1. Halveer de perzik en haal de pit eruit. Smeer beide helften in met een beetje honing.
  2. Verwarm een grillpan en smelt een klontje boter. Zet het gas laag. Doe de perziken hierin. Hou de perziken tijdens het grillen goed in de gaten, je wilt niet dat de honing aanbrandt!
  3. Als de perziken klaar zijn, doe je ze op een bordje en vul je de holte van de pit met 1 el kwark. Doe hier nog wat gehakte nootjes overheen en je toetje is klaar!
  4. Eetse 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *