Favorites: September ’17

Oktober alweer! Het is nu toch wel écht herfst! Gelukkig bracht september nog een paar lekkere dagen, waardoor we toch nog wat zonnestralen hebben kunnen meepakken dit jaar! Ik blik in deze blog terug op mijn favorieten van september! Lees je mee?

Favoriete loopje: Het loopjesseizoen is weer begonnen! Mijn favoriet was toch wel de Damloop by Night. De Dam tot Damloop werd echt een deceptie, dus ik was blij dat de Damloop by Night wel lekker liep! Mijn verslag kan je hier teruglezen!

Favoriete activiteit: Voor mijn 28e verjaardag kreeg ik een sportieve fotoshoot cadeau! Echt supertof! Het verslag van deze fotoshoot kan je  lezen! Ik heb inmiddels al enkele foto’s binnen en ben er echt súperblij mee! Ik kan echt niet wachten tot ik de rest binnen heb!

Favoriete restaurant: Ik ontdekte Miyagi & Jones en at er vervolgens 3x in 1 maand! #sorrynotsorry! Ik was zo enthousiast, dat ik mijn eerste hotspotverslag over dit restaurant schreef. Deze kan je hier lezen!

Favoriete plaats: Begin deze maand was ik een weekje in Lissabon! Wat was dat lekker zeg! Mooie omgeving, lekker weer, lekker eten! Optimaal genoten! Lissabon is zeker een aanrader om nog een keertje heen te gaan. En mocht je er nog niet geweest zijn? Boek dat tripje dan maar!

Favoriete artikel: Ik plaatste in september het artikel ‘Waar gewichtsverlies voor mij echt begon’ online. Een artikel waarin ik vertel over de mentale strijd die afvallen met zich meebrengt. Het artikel werd door jullie ook veel gelezen!

Favoriete artikel – volgens jullie: Het meest bekeken artikel in september was het artikel ‘‘deze dingen begrijp je alleen als je hardloper bent’. Een artikel waar ik veel reacties op kreeg. En waar veel hardlopers zich in herkenden 🙂

Favoriete inspiratiebron: Het hardloopverhaal van Evelyn heeft op mij erg veel indruk gemaakt! Ik hoop dat het verhaal van Evelyn ook anderen geïnspireerd heeft!

Favoriete recept: Het meest bekeken recept in september is de ‘Anti griep’! Grappig dat dit recept het meest bezocht is. Blijkbaar zijn er veel mensen toch die een verkoudheid of een beginnend griepje opgelopen hebben!

Wat waren jouw favoriete momenten van deze maand?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.