Favorites: Oktober 2018

Ik voel me écht oud als ik dit schrijf, maar eh… vinden jullie dat de tijd ook zo snel gaat? Ik bedoel maar, oktober zit er alweer op! Er zijn uberhaupt nog maar 2 maanden over van dit jaar. Pfoe! Tijd om eens terug te gaan blikken op oktober en hoe leuk het wel niet was 🙂

Favoriete artikel: Het meest gelezen afgelopen maand werd ‘afvallen – ik verloor meer dan alleen kilo’s’ – een blog over mijn galblaasverwijdering als gevolg van het te snel verliezen van mijn overgewicht!

Favoriete recept: Jullie keken het meest naar overnight oats met gecaramelliseerde appel – ik ben benieuwd wie van jullie deze ook echt als ontbijtje uitgeprobeerd heeft 🙂

Favoriete loopje: Ik deed maar aan één loopje mee in oktober – dus daarmee ook meteen favoriet haha 🙂 De 10 kilometer bij de Maliebaanloop in Utrecht. Ik verbaasde mezelf, door onder het uur te lopen 🙂

Favoriete nieuws: Eindelijk is het echt helemaal rond: deze leukerd en ik hebben een huis gekocht! En niet zomaar een huis, maar echt een heel tof huis. Met een ligbad (iets waar ik heel happy mee ben!) en het ligt aan de rand van een gebied met 2 plassen, dus we kunnen mooie rondjes hardlopen! Begin december krijgen we de sleutel, dus we zijn nu al druk aan het shoppen en inspiratie op aan het doen! Whoehoeee!

Favoriete filmpje: ik deed in mei mee aan de Bravo Run in Woerden en ik was een van de mensen die gevolgd werd in aanloop naar en tijdens deze run! Het filmpje is begin deze maand pas uitgekomen. Je kan hem hier nog even terugkijken!

Favoriete aankondiging: Nu we het toch over filmpjes hebben: De start van de opnames van La Casa de Papel, seizoen 3 werd aangekondigd! Wat meteen veel app-contact met Emma opleverde; want: wat deed Berlin aan het eind van dit filmpje?? Can’t wait!

Favoriete ontdekking: Bakken met pompoen! Nog nooit gedaan, maar jeetje: wat fijn! Ik maakte inmiddels al pompoen cheesecake en pompoen blondies en ik beloof jullie dat er snel weer nieuwe pompoen recepten aan komen!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.