Favorites: Oktober ’17

November alweer! Het is nu toch wel écht herfst! Gelukkig bracht oktober nog een paar lekkere dagen, waardoor we toch nog wat zonnestralen hebben kunnen meepakken dit jaar! Ik blik in deze blog terug op mijn favorieten van oktober! Lees je mee?

Favoriete loopje: Ik deed mee aan 2 loopjes in oktober, beide vond ik ze erg tof! Toch is mijn favoriete loopje van deze maand de Singelloop, die ik op 1 oktober liep. Het was mooi weer, het parcours was tof en ik liep zonder problemen. Dat laatste is waarom ik mijn andere loopje van deze maand niet heb gekozen als favoriete loopje haha. Mijn verslag kan je hier teruglezen!

Favoriete kapsel: Ik heb ontdekt dat ik mijn eigen haren kan invlechten! Dat is echt idéaal voor tijdens het hardlopen! Veel minder last van zweterige haren en ook geen last van een staart die alle kanten op zwiept 🙂

Favoriete foto: Bij de Singelloop stonden mijn vriend en ik allebei aan de start. We werden gezien door een volger, die onze shirts zo leuk vond, en die er een foto van maakte en die vervolgens naar mij stuurde. Nogmaals bedankt! (Het shirt van mijn vriend zegt: ‘You can follow @petraruns.nl but I run faster!’)

Favoriete artikel: Ik plaatste een openhartig artikel, over het dipje waar ik me op dat moment in bevond. Ik kreeg veel lieve reacties, mensen die het herkenden en wat konden met de tips, en zelfs mailtjes van volgers die me een hart onder de riem wilde steken! Superlief. Het artikel kan je hier teruglezen! Ik plaats binnenkort een update, om te vertellen hoe het nu gaat!

Favoriete brief: Ik schreef op mijn blog een brief aan Dotan, naar aanleiding van zijn fototentoonstelling in het Rijksmuseum. Dotan kwam enkele maanden geleden met de actie #insidemybones op zijn Instagrampagina. Dit zorgde er bij mij toen voor dat ik een openhartig artikel durfde te schrijven over mijn eetbuien. Deze brief schreef ik als vervolg hierop – en als bedankje aan Dotan. Je kan hem hier lezen!

Favoriete recept: Ik had het nooit verwacht, maar het meest bekeken recept door jullie is de banaan smoothie, die ik zelf graag drink voor het hardlopen 🙂 Heb je hem nog niet gezien? Check hem dan hier nog even!

Favoriete recept #2: Want ik heb zelf ook nog een favoriet recept, namelijk de appelkaneel cake die ik deelde. Echt: deze moet je gewoon gemaakt hebben! Check het recept hier!

Favoriete inspiratiebron: Mijn lieve vriendinnetje Dagmar, die zich aan het klaarstomen is voor de marathon van New York. Helaas voor haar zijn de voorbereidingen niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar lieve Dagmar: you’re gonna rock! En ik mag je zien finishen! Hoe tof is dat!

Favoriete activiteit – Op het moment dat jullie dit lezen, zit ik lekker in Canada, voor een welverdiende vakantie. Na 1 dag ben ik al verliefd op dit land, ik ga hier zéker nog eens terug komen! Op de foto zit ik op de glazen vloer van de CN Tower, op 342m hoogte. Doodeng, maar súpertof en wát een uitzicht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.