Favorites: November 2018

November was een maand die zó óntzettend snél ging! Niet normaal! November stond voor mij in het teken van wat leuke hardloopwedstrijdjes en mijn aanstaande verhuizing in december. Leuk hoor, een huis kopen, maar er komt veel bij kijken! Er moet veel geregeld worden, spullen uitzoeken, spullen inpakken, spullen kopen. En ondertussen gewoon nog 4 of 5 dagen per week werken en andere dingen willen. Mijn emmertje zat redelijk vol deze maand 🙂 Dat neemt niet weg dat november ook veel leuke momenten had! Check ze maar:

Favoriete weekend weg: Ik ging met mijn vriend een weekend naar Terschelling, waar we meededen aan de Berenloop! 🙂 Mijn verslag van de loopjes en het weekend lees je hier

Favoriete artikel: Woow, wat werd deze veel gelezen: mijn manier van eten #1 – waar ik vertel over mijn eetpatroon!

Favoriete avondje weg: Ik ging met mijn leuke nichtje Anne-Marie naar Bohemian Rhapsody (sowieso een aanrader) en daarna eten bij MIyagi & Jones (dus ook een aanrader)

Favoriete gastblog: Ken je dat verhaal van die ene vriendin, die ook de Berenloop zou gaan lopen en onderweg er achter kwam dat ze al haar spullen – behalve haar schoenen – vergeten was? Nou, Mirjam schreef er een toffe blog over!

Favoriete baksel: Met stip op 1: deze gave Sinterklaas letter!

Favoriete bezigheid: Spullen uitzoeken! Duh! Not 😉

Favoriete loopje: De Zevenheuvelenloop met Team Aftershokz. Een superleuke dag gehad met de meiden uit het #ShokzSquad en ook nog eens lekker gelopen door Nijmegen en omgeving. Daarna nog gezellig geborreld met de leuke lopers van BodyRun. Ik had een topdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.