Favorites: November 2017

En nu is het alweer eind november! Jeetje, wat is deze maand snel gegaan! Is iedereen al klaar voor bergen pepernoten en allerlei ander lekkers? Hoe hier goed en verantwoord mee om te gaan: daar kom ik in blogs begin december op terug. Want gezond december doorkomen: het is echt best mogelijk! Maar even terug naar november. November was leuk! Kijken jullie mee?

Favorietje loopje: Ik deed er maar aan eentje mee in november. Maar zelfs al had ik er aan meer meegedaan, dan zou dit mijn favoriet zijn geweest: de Zevenheuvelenloop! Geen PR, niet enorm hard gelopen, maar wel genoten. Mijn verslag is hier terug te vinden!

Favoriete foto: De foto die keihard ging begin deze maand, zelfs gerepost werd door de Runnersworld (ik ben er stiekem nog steeds trots op): de foto waarop lieve Dagmar me knuffelt tijdens haar marathon in New York!

Favoriete hardloop gerelateerde activiteit: Om er maar meteen op door te gaan: dat kijken bij die marathon was best een dingetje. Motiverend om te zien. Ik kan het iedere hardloper aanraden: ga eens langs de kant staan bij een marathon en beleef het van die kant. Het gaat je veel opleveren. Wat het mij geleerd heeft? Lees het hier.

Favoriet van de boyfriend: Die stuiterde door het huis omdat ik eindelijk stoofvlees had gemaakt. En de week erna volgde erwtensoep, maar dat recept moet nog online komen. Dus speciaal voor alle vrouwen die net zo’n leuke boyfriend hebben als ik: hier vind je het recept!

Favoriete artikel: En opeens was ie er, deze aankondiging: totaal onverwacht gepland (in een Starbucks in New York) een inschrijving voor de marathon van Berlijn. Deze week volgt de uitslag. Ik ben best nerveus! Het komt er dus toch van: na Rotterdam ga ik (hopelijk) mijn 2e marathon lopen. En mijn eerste major! Jeetje!

Favoriete recept: Toen ik de eerste foto van dit recept op Instagram postte, kwamen er al veel vragen om het recept. Ik heb jullie niet te lang laten wachten – dat leek me wat oneerlijk – en te zien aan het aantal views, waren jullie blij met het recept van de wortelcake met walnoten. Heeft iemand hem al gemaakt toevallig?

Favoriete vooruitblik: De afgelopen weken postte ik hier en daar al wat recepten online die met sinterklaas te maken hadden, maar als stiekeme hint kwam ook mijn verlanglijstje online! Ik ben benieuwd of Sinterklaas me nog lief genoeg vindt 😉

Favoriete toetje: Om er mee af te sluiten: het favoriete toetje wat ik deze maand online heb geplaatst. Na de wortelcake met walnoten hét best bekeken recept van deze maand: de appel peer kruidnoten crumble. Staat ie toevallig bij iemand op het menu voor 5 december? 🙂

Nou november, je was weer tof. Zoals je begon in New York en zoals je voor mij eindigt in spanning (ga ik Berlijn lopen of niet?) – ik ben heel benieuwd wat december allemaal gaat brengen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.