Favorites: Mei 2018

Mei is voorbij en juni gaat alweer beginnen! Spannend, want juni is ook de maand dat mijn marathonschema echt gaat beginnen! Daarnaast ga ik in juni ook eindelijk de Elfsteden Estafette lopen met mijn leuke teamies én nog een weekendje weg met de RunningGirls! Druk druk druk dus! Maar laten we vooral even terugblikken op de leuke momenten van mei 🙂 Kijk je mee?

Favoriete artikel: Ik schreef een artikel over het hardlopen met een langzamere of snellere partner, met daarin tips hoe je op een leuke manier toch samen trainen kan. Zelf ondervonden met mijn snellere vriend 🙂 Mocht je de tips nog even willen teruglezen, dan kan dat hier!

Favoriete week: Ik probeerde eens een keer iets nieuws, en ik ging een weekje vega eten. Ik heb al regelmatig dagen dat ik geen vlees eet, maar het een hele week volhouden, is toch een ander verhaal. Ik ontdekte heerlijke nieuwe recepten, zoals deze vegan nacho salade. Jummie!

Favoriete ‘out-of-my-comfort-zone’ momentje: Opeens stond ik daar voor de camera, om een promotiefilmpje op te nemen voor de Bravo-Run in Woerden! Ik ben echt heel benieuwd naar het eindresultaat!

Favoriete remake: Het recept van de Healthy Twix stond al even online, maar ik maakte hem opnieuw, omdat ik niet tevreden was over de foto’s. De koelkast was in een paar dagen alweer leeg, geslaagd receptje dus. Check het recept hier!

Favoriete eerste keer: Ik liep voor het eerst een Urban Trail! Wat leuk! Heb jij nog nooit een Urban Trail gelopen? Check dan even mijn artikel: 10 redenen waarom het leuk is om een Urban Trail te lopen!

Favoriete cadeautje: Volgende week loop ik met de Elfsteden meiden de Elfsteden Estafette! Superleuk! En van Mapleggings kregen wij allemaal een Maplegging als cadeautje, zodat er er extra leuk bijlopen! Check hier mijn maplegging én een leuke kortingscode!

Favoriete recept: Woooow, wat werd deze heerlijke ontbijttaart veel bekeken door jullie! Heb je hem nog niet gemaakt? Hier is het recept van de Regenboog Kwarktaart.

Favoriete loopje: Lang naar uitgekeken, helaas niet het moment om een PR te lopen, maar IJsselsteinloop, wat was je tof! Samen met mede BodyRunner Patrick liep ik de halve in IJsselstein, op een fijn duurlooptempo! Mijn verslagje kan je hier nog even lezen

Favoriete weertje: Hallo, heerlijk zonnetje! Ik heb echt genoten van het heerlijke weer. En bij heerlijk weer, horen ook heerlijke ijsjes!

Nou, dat was mei! Bring it, june!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.