Favorites: Maart 2018

Maart zit er alweer op! Wat ging het weer snel hè? Van de kou, naar warme dagen, en weer terug naar de kou. En toen vertrok ik naar het warme Miami! (Hoe is het weer nu in Nederland??). Vandaag kijk ik even terug naar mijn favoriete momenten van de afgelopen maand!

Favoriet loopje: Geen twijfel, geen seconde, dit was de halve marathon bij de CPC in Den Haag. Wat heb ik genoten van deze halve marathon zeg. 6 dagen na mijn griepje liep ik alweer een halve. Dat was al een hele overwinning. Het was geen mega snelle tijd, maar dat boeide ook niet. Ik had hem uitgelopen en dat telde!

Favoriete lunch: Ik ging met mijn vriend lunchen bij ‘Sowieso’ in Breda. Met alle taartjes op de kaart, kon het natuurlijk niet anders, dan dat onze lunch uit taartjes bestond 😉 Er komt snel een hotspot verslag van Sowieso online. Bij deze vast een heerlijke foodfoto 😉

Jullie favoriete recept: Het meest bekeken recept in maart was de bananenbrood cheesecake. Ik snap het wel hoor, de combinatie van bananenbrood en cheesecake is natuurlijk ook heaven!

Mijn favoriete recept: Mijn favoriete recept van maart was de pecan kokos brownie. Bij meerdere volgers heb ik hem trouwens al voorbij zien komen! Ik vind het echt tof om te zien, dat jullie zo enthousiast met mijn recepten aan de slag gaan!

Favoriete artikel: Het meest bekeken artikel van de afgelopen maand, was het artikel ‘hardlopers be like’. Vast een feest van herkenning voor alle hardlopers onder ons!

Favoriete avondje uit: Ik ging met mijn vriend lekker eten bij Miyagi & Jones in Utrecht en hierna gingen we naar de film, Bankier van het Verzet. Een goede film in zijn genre, dus mocht je hier van houden: ga hem zien!

Favoriete moment: Eindelijk hebben we elkaar ontmoet hoor! Ik had vorige week zondag een meeting met alle meiden van GirlsRun11Steden. Wat was het leuk om alle meiden te ontmoeten, met sommige te lopen en alles te plannen voor de Elfsteden Estafette!

Favoriete foodfoto: Deze toffe foto maakte ik van vegan taartjes die ik maakte voor de GirlsRun11Steden meeting. Het recept ga ik na mijn vakantie uitwerken, dus laat nog heel eventjes op zich wachten!

Favoriete running gear: Van All4Running kreeg ik deze toffe kledingset van Odlo. Later deze week komt er hier een artikel over, maar bij deze vast een sneak peak 🙂

Favoriete meiden: Jaaaa, die toppers van mijn Elfsteden team. Zoveel liefde voor jullie!

Favoriete plaats: Sinds afgelopen maandag ben ik in het mooie en zonnige Miami! Natuurlijk zijn er al de nodige uitstapjes geweest en hebben we ook al een aantal keer hardgelopen! Yeah!

Favoriete toetje: In Amerika kennen ze ‘the Cheesecake Factory’. Serieus. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze hebben er een smaak cheesecake van. Salted Caramel, Snicker, Peanutbutter Chocolate, echt… noem maar op. Uiteraard moest er getest worden! Wij gingen voor de Limoen Meringue (ik) en de Citroen Framboos (Bjorn)

Favoriete uitstapje: Vanuit Miami rijden naar Key West, om daar Key Lime Pie te scoren. En dat in onze onwijs toffe Ford Mustang Cabrio. Huilen toen deze weer terug moest naar de car rental zeg!

Favoriete ontbijtje: We ontdekten de Whole Foods. En vervolgens ontbeten we hier eigenlijk iedere dag. Waar Bjorn voor wat aan afwisseling ging, deed ik dat totaal niet. Iedere ochtend at ik een Chobani griekse yoghurt en een Blueberry Bagel. Misschien niet enorm gezond en afwisselend, maar wel erg lekker 🙂

Favoriete uitzicht: Denk je aan Miami, dan denk je aan zonnig, dus dan denk je aan palmbomen. Ik kan wel wennen, aan dit soort uitzichten…

Favoriete healthy snack: Amerika heeft gelukkig meer te bieden dan alleen maar fastfoodketens. Zo vonden wij namelijk Yonanas ijs; ijs dat alleen gemaakt is van bevroren fruit. Superlekker! Verkrijgbaar in 3 smaken, waarvan wij de Ananas Mango en de Bosvruchten Perzik Banaan hebben getest!

Zo, maart was een volle en leuke maand. Hoe was jouw maand en wat zijn jouw favoriete momenten geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.