Favorites: Maart ’19

Maart is weer voorbij gevlógen zeg! Zo snel, dat ik er op 3 april pas aan toe kom, om mijn favoriete momenten en andere dingen van maart met jullie te delen! Pfoei! Nou ja, dat neemt gelukkig niet weg dat maart echt een leuke maand was, met veel hele toffe momenten!

Favoriete artikel: Met stip het meest gelezen; mijn artikel over ‘hardlopen en afvallen’ Dit blijft volgens mij een interessant onderwerp om over te lezen (en voor mij ook om over te schrijven hoor!)

Favoriete recept: Net als vorige maand, bekeken jullie deze maand massaal het recept van mijn Wortelcake met walnoten – een recept dat al best even online staat, maar wat blijkbaar nog steeds favoriet is!

Favoriete loopje: Ik weet nog hoe heerlijk deze voelde. Ik ging alles behalve snel, want ik liep netjes op hartslag, maar ik deed een heerlijke 10km, door de stromende regen in IJsselstein! Dit moet heel gek klinken als je geen hardloper bent, maar geloof mij: lopen in de regen kan zó genieten zijn!

Favoriete lente activiteit: Jaaa, we zijn druk bezig met onze tuin voorjaarsproof te maken! De tuinman heeft onze vijver dichtgegooid en wij hebben de plantenbak volgedaan met mooie planten en boompjes! Helemaal happy met het resultaat!

Favoriete snack: Eet ik altijd maar gezond? Neeh, heus niet. Nu vind ik gezond sowieso een lastige term, maar dat terzijde. Dus toen ik al een week lang zin had in frietjes met satesaus, besloot ik hier lekker aan toe te geven! Kan best eens 🙂

Favoriete hardloopevent: De CPC ging helaas niet door, maar ook als-ie wel doorgegaan was, had-ie de Lentemarathon niet kunnen overtreffen. Ik liep met Marjolein en Emma (beide in voorbereiding voor hun eerste marathon; de toppers!) de 42km en ik heb enorm genoten. Alle drie stonden we, ieder met onze eigen redenen en overwinningen, te snotteren bij de finish! Het was geweldig!

Favoriete meeting: Na wéken appen was het zover: de meeting van het Brooks Run Happy Team! Samen met nog 9 andere enthousiaste hardlopers vormen wij voor de Benelux het visitekaartje 😉 En wat is een goede meeting zonder een photobooth? Juist: helemaal niks.

Favoriete avondje: Je kan nog zoveel leuks gepland hebben staan; de beste avonden zijn toch vaak juist klein. Juist die avondjes die je met vriendinnen op de bank doorbrengt; paaseitjes erbij, filmpje aan en kletsen maar! Snel weer doen, lieve Mir 🙂

 

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.