Favorites: Juni 2018

Jeetje, het is alweer juli. De helft van het jaar zit er alweer op! En… nog maar 10,5e week tot mijn 2e marathon! Times flies when you are having fun, right? Juni was een maand die snel voorbij ging, maar vol zat met leuke dingen. Kijken jullie mee?

Favoriete artikel: Ik schreef een artikel over de huidige stand van zaken rondom mijn eetbuien en mijn relatie met voeding. Hij werd veel gelezen. Mocht je hem niet gelezen hebben? Je kan hem hier nog een keertje lezen!

Favoriete recept: Jullie waren blijkbaar erg enthousiast over mijn yoghurttaart met aardbeien, want dat was ruimschoots het meest bekeken recept van juni! Heeft iemand hem ook nog gemaakt? Ik ben benieuwd naar de ervaringen!

Favoriete loopje: Ik deed maar aan een echt loopje mee in juni, maar dat was me er meteen wel eentje zeg! Ik liep namelijk met de leukste teamies ever de Elfsteden Estafette. In 22,5 uur hebben wij met elkaar 227 kilometer afgelegd. Ik ben nog steeds onwijs trots! Mijn recap kan je hier lezen!

Favoriete training: Inmiddels zit ik alweer in week 5 van mijn marathonschema! Ja, dat gaat ook alweer snel! En hoewel het aan het begin even schrikken was (oh ja, het zijn véél kilometers!), merk ik dat het snel weer went; veel kilometers maken en lekker veel trainen. Zelfs het lopen in de warmte begint te wennen. En nu loop ik alweer duurlopen boven de 20 kilometer. Mijn favorietje was de 23km die ik deed, die liep zó heerlijk!

Favoriete avondje weg: 28 juni ging ik met mijn vriend naar het concert van Ed Sheeran in de ArenA! Als Ed Sheeranfan van het eerste uur, mocht ik dit concert natuurlijk niet missen. Inmiddels was het alweer de 4e keer dat ik Ed live hoorde, en ik vind hem nog steeds geweldig 🙂

Favoriete weekendje weg: Het was een spontane actie, om op de oproep van Kelly te reageren, toen ze aankondigde met Runninggirls Groningen een weekend weg te gaan. Ik besloot mee te gaan naar Schiermonnikoog. Wat een topweekend was dit. Elke dag een stukje hardlopen over dit mooie eiland, leuke activiteiten, lieve mensen… ik heb het enorm naar mijn zin gehad!

Favoriete activiteit: Van mijn vriend had ik een foodfotografie cursus cadeau gehad, en begin juni mocht ik hier eindelijk heen! Superleuk, en ik heb echt veel geleerd! Dus ik hoop dat vanaf nu de kwaliteit van mijn foodfoto’s echt omhoog gaat 😉 Zeker de foto’s van toen ik vorig jaar net begon, zijn echt om te huilen haha!

Favoriete food: Nog steeds mijn favoriet in Utrecht: Miyagi & Jones. Ik ging hier, in het kader van de Ladies Weeks, eten met vriendin Christine! Superlekker gegeten en een gezellige avond gehad 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.