Favorites: Juli 2018

Doei juli, hey augustus! We zijn alweer aan de 8e maand van dit jaar begonnen! En volgende maand staat de marathon op het programma. En word ik ook alweer 29 :). Maar eerst nog even terugkijken naar de toffe dingen van juli! Kijken jullie mee?

Favoriete artikel: Dit was een artikel die ik niet eens zelf geschreven heb haha. Nee, het is een post die Bjorn schreef, waar hij ons allemaal een wijze les mee wil leren. Je kan hem hier nog even teruglezen: Hoe #TeamSlak #TeamHaas verslaat

Favoriete event: Ik deed zelf niet mee aan een hardloopevent in juli, maar ik bezocht de Triatlon waar mijn lieve zusje aan mee deed! Oh, wat was ik súpertrots, en wat was het gaaf om bij te zijn. Mijn ervaringen deelde ik in een blog: Sporten is voor iedereen

Favoriete artikel: Het meest bekeken recept van juli waren de ‘creamy overnight oats met aardbeien’

Favoriete loopje: Helaas, geen hardloopevents voor mij in juli. Maar ik heb voldoende kilometers zelf gemaakt hoor. Mijn favoriet was mijn 27 kilometer duurloop, die ging zó lekker!

Favoriete avondje weg: Mijn lieve vriend kocht op vrijdagmiddag 2 tickets voor het concert van Kensington, voor de dag erna! Samen met Dagmar ging ik hier gezellig heen, maakten we er een leuk middagje in Haarlem van en stonden we daarna te springen in de ArenA!

Favoriete foodfoto: Jaaa, deze van mijn heerlijke pindakaas bananenbrood! Zo blij met deze foto! Het recept komt snel online!

Favoriete mini-reunie: Even meeten met deze lieve teamies van de Elfsteden Estafette, bij het succesvolle event van Ilona en Valerie. Liefde voor deze meiden!

Favoriete dagje: Een lekker dagje op stap met deze leuke meid! Lunchen bij YoghurtBarn, shoppen in Utrecht, drankjes doen bij Exki, eten bij Miyagi en Jones en daarna nog naar de film. Ik vond het een topdag!

Favoriete drankje: Met dit warme weer ben ik de liters water sóms wel eens zat. Dus maakte ik een lekker en verantwoord drankje, vol met smaak! Check de Watermelon Juice hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.