Favorites: Juli ’19

Juli was een best leuke maand; al vond ik de hitte op het eind ietsje minder fijn. Ik denk dat niemand hier Γ©cht van genoten heeft, maar met inmiddels 6 maanden zwangerschap op de teller, was het puffen geblazen. Ach, kunnen we vast oefenen πŸ˜‰ In ieder geval is het eind van de maand weer een mooie reden om even terug te kijken op mijn persoonlijke en mijn blog favorieten πŸ™‚

Favoriete recept: Al mÑÑÑÑnden het best bekeken recept op mijn blog:Β mijn Wortelcake met walnoten – een recept dat al best even online staat, maar wat blijkbaar nog steeds favoriet is! Ik heb afgelopen week een zomerse variant op deze cake online gezet. Ook een aanrader πŸ˜‰

Favoriete hardloopdate –Β Juli was helaas ook de maand waarin ik moest stoppen met hardlopen (hier vertel ik later deze week op mijn blog nog wat meer over), dus stiekem kan ik dit geen hardloopdate meer noemen; ik ging namelijk met Mirjam en Marjolein mee op de fiets. Maar gezellig was het zeker!

Favoriete loopje:Β Gelukkig wist ik op het moment van lopen dit nog niet; maar deze 4 kilometer op een rustige ochtend, waren de laatste kilometers tijdens mijn zwangerschap. Daarom fijn favoriete loopje van afgelopen maand!

Favoriete aankoop: Dat kan er met deze hitte maar één zijn, namelijk een zwembad! Heerlijk om in af te koelen!

Favoriete serie:Β Wat keek ik hier naar uit: het derde seizoen van La Casa de Papel. Ik was een klein beetje teleurgesteld toen ik er bij aflevering 5 achter kwam, dat het seizoen maar 8 afleveringen zou hebben πŸ™ Binnen 24 uur hadden wij ze er doorheen gebinged. En nu moeten we weer een jaar wachten ben ik bang.!

Favoriete foto:Β 26 weken zwanger, even poseren met mijn buik tijdens onze avondwandeling! Ik kan echt genieten van die groeiende buik – iets waarvan ik vooraf had verwacht dat ik het lastiger zou vinden!

Favoriete eten:Β Homemade voedzame caramel; waar ik volgende week nog een lekker receptje mee ga delen!

Tot in augustus πŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.