Favorites: Januari 2018

Zo, januari zit er alweer op. Lekker cliché, maar wat is ie snel gegaan hè? Deze maand stond vooral in het teken van ‘skinny january’, met lekkere en voedzame receptjes, die goed in te passen zijn in een gezonde levensstijl. Een maandthema hebben is me goed bevallen, dus voor de aankomende maand staat er weer een thema op de planning, namelijk ‘february love’. Maar daarover morgen meer. Voor nu gaan we nog even terugblikken op al het leuke van deze maand!

Favoriete loopje: Ja, Egmond natuurlijk! Nu deed ik maar mee aan één echt loopje deze maand, dus was de keuze misschien niet zo lastig 😉 Maar toch. Egmond was zó tof! Ik heb echt van iedere kilometer genoten. En volgend jaar doe ik de halve, zeker weten. Mijn verslag kan je hier teruglezen!

Favoriete recept: Ik blijf me soms verbazen over welke recepten vaak worden bekeken, en welke juist niet. Nou, dat was bij deze ook het geval. Met stip op een stond deze maand namelijk de eiersalade! Mocht je het recept nog niet bekeken hebben, check ‘m hier!

Favoriete recept (van mij): Want eiersalade online plaatsen is leuk, maar ik hou er niet van 😉 Gelukkig waren er genoeg anderen die hem lekker vonden, dus dat scheelde wel. Mijn favoriete recept van de afgelopen maand waren de kwarkbolletjes met appel en rozijnen. Superlekker. Het recept check je hier.

Favoriete aankoop: Zó blij mee. Ik had deze tight al gezien in de Nike collectie, maar ik vond €110 echt iets te duur voor een tight die ik eigenlijk niet nodig had. Tot ik hem bij de NIke Outlet zag hangen. Alsof het zo moest zijn: er hing er maar eentje en die was precies in mijn maat. En ik heb er maar €21 voor betaald. So happy me!

Favoriete uitje: 21 januari had ik een foodies breakfast. Met 20 andere foodies lekker brunchen. Iedereen had iets lekkers gemaakt en meegenomen. Wat een gezelligheid. En daarna gingen we met een enorm goed gevulde goodybag naar huis. Wat een geslaagde ochtend!

Favoriete vooruitzicht: Ik ben al een beetje vooruit aan het werken, want zoals ik heel kort al benoemde: february love komt eraan! Dit houdt in: veel lekkere taartjes, veel liefde, veel rood en een beetje zoet. Mag best. En alles (relatief) verantwoord. I’ll keep you posted!

Favoriete samenwerking: De eerste samenwerking van het jaar is al binnen: ik testte het heerlijke brood van Bammetje Bakery. Mijn review lees je hier!

Favoriete artikel: Ik vond het doodeng, maar ik ging met mijn billen bloot (figuurlijk dan), en postte een artikel over mijn eetbuien. Over hoe het er nu voor staat en hoe het voor mij is. Ik kreeg echt héél veel reacties. Heel veel lieve reacties én veel meiden/vrouwen die zich erin herkenden. Het artikel kan je hier terugvinden.

Favoriete nieuwe activiteit: Ik deed begin deze maand een proefles Crossfit en was direct verkocht. Gevolg: Petra doet vanaf nu één keer per week een les crossfit mee. Ik vind het zwaar, pull ups zijn zó niet mijn ding, maar ik vind het zó leuk! Tijd om sterker te worden en lekker aan mijn kracht te werken!

Favoriete goede voornemen: Jaa, een van mijn goede voornemens was om vaker met de boyfriend te gaan lopen. En om daar maar eens meteen goed mee aan de slag te gaan, gingen we samen een duurloop doen. En het verbaasde mij hoe lekker het ging. We liepen 16km, in mijn rustige tempo, en konden lekker blijven kletsen. De kilometers vlogen eigenlijk voorbij. Het ging zo lekker dat we onze volgende loop samen alweer gepland hebben 😉

Favoriete hardloopdate: Dit was ook een goed voornemen van me: vaker hardloopdates inplannen. Vorige week ging ik met Marjolein hardlopen in de mooie Soesterduinen. De hoogteverschillen waren pittig, en mijn kuiten vonden het minder grappig, maar we liepen toch een lekkere 5km. Gezellig gekletst en uiteraard nog wat fotootjes gemaakt 😉

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.