Favorites: Januari ’19

Wow, is januari echt alweer voorbij? Voor sommige mensen is deze maand eindeloos, maar in mijn hoofd ging ‘ie echt best wel snel! Het was de eerste volle maand in ons nieuwe huis, en inmiddels voelt dit niet meer als vakantiehuis, maar echt als thuis. En dat is een erg fijn gevoel! Ik vond januari een toffe maand, dus ik neem jullie graag mee in mijn hoogtepunten!

Favoriete weer: Sommige mensen zullen mij wel gek vinden, maar ik heb echt zo genoten van de sneeuw. Niet van de prut achteraf, maar wel van de mooie witte wereld en het kunnen hardlopen in de sneeuw!

Favoriete restaurant: Ik ging met vrienden eten bij een superleuk restaurant in IJsselstein: Bites&Nights! Enorm genoten van de kleine hapjes, het goede eten, de heerlijke toetjes en natuurlijk van fijn gezelschap. Topavond!

Favoriete recept: Dat jullie dol zijn op carrotcakes, blijkt wel uit de stats van mijn site. 2 wortelcake recepten staan namelijk ver bovenaan in ‘de meest bekeken recepten’ van 2019 😉 Toevallig staat er voor februari weer 1 op de planning, eens kijken hoe die scoort. Mocht je ze nog eens willen bekijken: wortelcake met walnoten en sticky carrotcake met rozijnen.

Favoriete artikel: Dat januari in het teken staat van de goede voornemens, blijkt wel uit de artikelen die het meest gelezen zijn! Beginnen met hardlopen en Beginnen met afvallen zijn namelijk de best gelezen artikelen van deze maand. Ik hoop dat het goed gaat met jullie voornemens en het inmiddels ook ‘doorgaan met hardlopen/afvallen’ is geworden!

Favoriete moment: Het klinkt wat gek, maar een van m’n favoriete momenten van deze maand was mijn operatie. Nu is geopereerd worden niet direct een hobby van me, maar het is fijn om te weten dat je daarna eindelijk van een langdurige klacht af bent. In mijn geval dat de cyste onder mijn tong verwijderd is. Inmiddels ben ik 3 weken verder, heb ik geen klachten meer en is mijn conditie ook weer wat het was!

Favoriete lunch: Ontdekt tijdens de verhuizing: mijn liefde voor tosti’s met kip. In mijn geval: 2 bruine boterhammen, met 2 plakjes kipfilet. Even in het tosti-ijzer, beetje curry erbij. Mjam! En daarnaast lekker wat snackgroenten, om wat extra vitamientjes binnen te krijgen!

Favoriete me-time: Chillen in bad! Echt… zoveel liefde voor ons heerlijke bad! Ik heb de badkamer omgetoverd tot chill-locatie #1 en ik probeer 2 keer per week echt even tijd te nemen voor wat me-time 😉

Favoriete loopevent: Ik deed er deze maand maar één, dus het wordt automatisch ook mijn favoriete loopevent! Samen met Mirjam besloten we een paar dagen van te voren dat we de WinterRun voor KiKa wilden doen. We liepen samen de 10 kilometer, wat voor mij best een uitdaging was na mijn operatie én een nachtdienst. Gelukkig kletste Mirjam me er goed doorheen, en haalde ik de finish zonder wandelpauzes!

Favoriete dagje: Mijn lieve zusje kwam gezellig een dagje relaxen in ons nieuwe huis! Na een korte shoptrip, hebben we lekker brownies gebakken – deze gegeten terwijl we chillden en Madagascar keken, en aten we als avondeten lekker pannenkoeken!

Favoriete ontdekking: TooGoodToGo! Via deze app kan je bij verschillende winkels en restaurants restjes ophalen, die anders in de prullenbak zouden gaan! Zonde, want vaak is het eten nog goed, maar mag het alleen niet meer verkocht worden. Zo scoorde ik alles van onderstaande foto voor €5 bij de biowinkel in IJsselstein! Ik ben verkocht. Met een deel van deze ingredienten maakte ik trouwens deze lekkere venkel broccoli soep

Wat waren jouw favoriete momenten van januari?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.